5 produse care au avut parte de vânzări record datorită lui Jungkook din BTS

Jungkook de la BTS, a cărui achiziție este urmărită și copiată online de către fanii fideli ai trupei de băieți K-pop.  Foto: @ bts.bighitofficial / Instagram

Influența avută asupra fanilor din întreaga lume a celui mai cunoscut grup de k-pop din 2020, BTS, este greu de trecut cu vederea. Uitați cinci obiecte ce au dispărut de pe rafturi imediat ce mezinul grupului a apărut folosindu-le.

Jungkook a fost încoronat recent drept fiind cel mai căutat idol k-pop pe Google în 2020 și s-a remarcat faptul că, indiferent de obiectul în prezența căruia apare, fanii BTS se grăbesc să îl achiziționeze. De la cărți până la articole folosite zi de zi, uitați cinci obiecte care s-au vândut la viteză maximă imediat ce au apărut în videoclipurile idolului.

Vinul Vigor Marche IGT Sangiovese-Merlot de Umani Ronchi

Jungkook a încercat să ascundă marca vinului pe care l-a consumat în timpul unui VLive din 2019, însă fanii cu ochi de vultur au văzut numele acestui amestec de merlot. Vinul a fost vândut foarte rapid în Coreea.

Jungkook din grupul K-pop BTS cu o sticlă de vin roșu italian.  Foto: @ BTS / V Live
Vigor Marche IGT Sangiovese-Merlot de Umani Ronchi.  Foto: Umani Ronchi

Detergent de rufe „Downy”

Toți fanii ARMY își amintesc de criza de detergent din 2019. După ce Jungkook a specificat că detergentul său favorit pentru haine pufoase este „Downy”, stocul a fost epuizat în întreaga Coree de Sud. Detergentul a avut parte de profitul pe care altă dată îl făcea în două luni, într-o singură zi.

Detergent de rufe pufos ediția Tiny Tan.  Foto: Downy

O jachetă Prada în valoare de 2.280 USD (9.155,80 RON)

Purtată de Jungkook pe coperta ediției din luna august a revistei „Vogue Japan” , Jacheta Nylon Gabardine de la Prada s-a vândut online în 25 de țări!

Cartea lui Kim Soo-hyun, „Am decis să trăiesc ca și mine

În sezonul trei din seria de călătorii a grupului BTS, „Bon Voyage”, Jungkook a recomandat cartea de auto-dezvoltare a autorului Kim Soo-hyun, „Am decis să trăiesc ca și mine”.

Cartea a fost publicată în 2016, însă după recomandarea lui Jungkook a avut parte de vânzări record, depășind imediat 600.000 de exemplare vândute în Coreea de Sud și devenind un bestseller în Japonia. Kim Soo-hyun i-a mulțumit personal lui Jungkook în timpul unui interviu din 2020.

O periuță de dinți

Da, ați citit bine, o periuță de dinți. Cântărețul și-a arătat periuța de dinți galbenă, Wangta (numele modelului din colecția „Dr Baek Toothbrush 688”) în timpul unui videoclip „Bangtan Bomb” din 2019.

Până la finalul zilei, fanii au epuizat toate stocurile de pe mai multe site-uri naționale (de exemplu: Coupang- site coreean) și internaționale (Amazon). Aceiași periuță de dinți a apărut în posesia artistului și în timpul episodului din 12 ianuarie din „Bangtan Bomb”, ceea ce a demonstrat că Jungkook îndrăgește cu adevărat acest produs.

Periuța de dinți Wangta a lui Jungkook.  Foto: @ BangtanTV / YouTube
Periuță de dinți Wangta, model 688. Foto: Wangta

Sursa

2 gânduri despre „5 produse care au avut parte de vânzări record datorită lui Jungkook din BTS

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s