Wendy din Red Velvet dezvăluie metoda sa de organizare a banilor

Artista își împărtășește metoda de organizare a banilor în cadrul unei emisiuni.

Wendy din Red Velvet a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Mysterious Record Shop” din data de 29 ianuarie. Cântăreața a răspuns cu drag la toate întrebările, dovedind încă o dată cât de naturală este în fața camerelor. Nici în cazul întrebărilor personale, nu a ezitat deloc, oferind răspunsuri sincere publicului. Totuși, ceva spus de aceasta a atras atenția fanilor.

Wendy a fost întrebată despre gestionarea finanțelor sale, având în vedere că se află la vârsta când aceste griji încep să-și facă apariția. Răspunsul ei a fost: ,,Nu mă interesează acest lucru, însă mi-ar face plăcere să aflu mai multe despre gestionarea banilor”.

Totodată, a mai dezvăluit faptul că încă de la debutul său, părinții ei sunt aceia care se ocupă de contul său bancar: ,,Las totul la latitudinea și alegerea părinților mei. Deja a devenit o obișnuință, având în vedere că ei se ocupă de asta încă de când am debutat. Mereu am fost îngrijorată pentru siguranța banilor mei, dar am încredere în părinții mei. Totuși, ar fi cazul să învăț să mă descurc singură”, mărturisește artista.

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s