5 videoclipuri muzicale coreene în care se abordează călătoria în timp

8 Emotional K-Pop MVs That Tackle Time Travel

Acești artiști reușesc să combine perfect călătoria în timp cu lansările lor muzicale!

Călătoria în timp reprezintă un concept științifico-fantastic. Creează un paradox care duce la schimbarea întâmplărilor cronologice. Câștigând interesul fanilor, multe trupe coreene folosesc acest lucru paranormal în realizarea unor videoclipuri pentru melodiile lor.

Mai jos, am pregătit o listă cu câțiva artiști care au abordat această temă, primind multă apreciere din partea publicului:

1. Monsta X – cu melodia „Dramarama”

Grupul este cunoscut pentru videoclipurile lui pline de acțiune, iar de această dată adaugă și puțină ficțiune la mijloc. În MV, personajul principal este reprezentat de Hyungwon, care a suferit o mare pierdere în familie. Încărcat de durere sufletească, acesta apelează la un obiect vechi pentru a-și salva familia și colegii. Deși încearcă să schimbe soarta, acesta nu reușește, în ciuda faptului că a călătorit în timp.

2. Sunggyu din INFINITE – melodia „60 Seconds”

Chiar înainte de a o vedea pe fata iubită, personajul jucat de Sunggyu călătorește în timp. Deși are doar 60 de secunde la dispoziție, acesta își vede întreaga viață alături de fata respectivă, atât cu avantajele cât și cu dezavantajele relației în care se află. După trecerea timpului limită, Sunggyu este pus să aleagă dacă își dorește sau nu să facă acest important pas.

3. BTS -melodia „Epiphany”

Momentul remarcabil din videoclip este acela în care apar doi Jin. Fanii au dedus acest lucru ca fiind o călătorie în timp, mult mai emoțională. Personajul Jin călătorește în timp tocmai pentru a-și vindeca propriile răni sufletești, produse de factorii cruntei vieți. De asemenea, versurile melodiei aduc o aură melancolică, vorbind despre trecerea timpului prețios.

4. 2AM – melodia „You Wouldn’t Answer My Calls”

Seulong primește un apel neașteptat de la iubita sa, în care aceasta se compoartă foarte ciudat. Decis să se ducă la hotel să o caute, acesta este martorul unei crime, iar victima fiind fix fata pe care o iubește. Seulong trăiește într-o buclă, în care întâmplările se petrec cu același rezultat: moartea fetei. Personajul încearcă din răsputeri să o salveze, însă dă greș de fiecare dată.

5. FTISLAND– melodia „Severely”

Hong Ki se află la înmormântarea iubitei sale, când deodată se petrece ceva bizar. Acesta își vede iubita în viață. După scurt timp, își dă seama că a călătorit în timp, iar acum are ocazia de a salva viața fetei. Povestea emoțională a personajului a încântat publicul. Acesta își petrece următoarele zile încercând să împiedice moartea iubitei.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s