Rowoon din SF9 și Won Jin Ah ne arată fotografii de la filmări

Rowoon de SF9, Won Jin Ah, et plus encore brillent avec une énergie positive sur le tournage de «Elle ne saurait jamais»

Serialul „She Would Never Know”, difuzat de către JTBC, a dezvăluit câteva fotografii cu protagoniștii de pe platoul de filmare.

Denumit și „Sunbae, don’t put on that lipstick”, serialul a fost adaptat după webtoon-ul cu același nume. Rowoon din trupa SF9, Won Jin Ah, Lee Joo Bin și Lee Hyun Wook au dat viață celor patru personaje principale. Acțiunea se desfășoară în interiourul firmei de produse cosmetice „KLAR”, unde personajul Chae Hyun Seung (jucat de către Rowoon) este învățăcelul lui Yoon Song Ah (Won Jin Ah).

Fotografiile arată clar cât de dedicați sunt Won Jin Ah și Rowoon rolurilor lor. Ea își studiază scenariul cu o concentrare completă, iar el se pregătește pentru următoarea scenă în timp ce își stăpânește pe deplin personajul.

Veselia pare a fi o stare generală în rândul tuturor actorilor acestui serial, așa cum se poate observa din instantaneele de mai jos:

„She Would Never Know” se difuzează în serile de luni și marți în Coreea de Sud.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s