JYP oferă scuze oficiale pentru copierea hainelor personalizate ale trupei BLACKPINK în noul videoclip de la TWICE!

În data de 11 februarie, JYP Entertainment a emis o declarație oficială în care compania își cere iertare, după ce au copiat o stilistă renumită de haine tradiționale coreene hanbok, pentru cel mai nou videoclip lansat de cele două membre TWICE, Dahyun și Chaeyoung, un cover al melodiei „Switch To Me” de la Rain și J.Y. Park.

Agenția a dezvăluit:

„Bună ziua. Aici este JYP Entertainment.

În ceea ce privește ținutele văzute în videoclipul lui Dahyun și Chaeyoung, lansat prin intermediul proiectului lor muzical, aceste haine tip hanbok au fost achiziționate de la un distribuitor de ținute tradiționale; ne cerem scuze sincer pentru această greșeală.

Am oferit o explicație amănunțită, precum și scuze sincere designerului implicat. Vom avea mai multă grijă de acum în colo pentru a ne asigura că acest lucru nu se va mai repeta”.

Mai devreme, designerul și regizoarea vizuală Kim Balko, cunoscută pentru personalizarea hainelor hanbok, modernizate, a postat pe contul ei de Instagram: „Ehhng ?? Ținutele hanbok personalizate de mine sunt într-un videoclip la care eu nu am luat parte ??!!”

Mai exact, Kim Balko părea să se refere la jacheta hanbok purtată de Dahyun în videoclip:

Internauții au ținut repede să specifice că design-ul este aproape identic cu jacheta hanbok personalizată purtată de Jisoo din BLACKPINK în videoclipul melodiei „How You Like That”.

La ora actuală în Coreea de Sud se consideră că hainele hanbok personalizate din videoclipul trupei BLACKPINK pentru melodia „How You Like That” au marcat începutul revoluționar în utilizarea hanbokului modernizat în întreaga lume k-pop.

Anterior, designerul Kim Balko și directorul de modă și stil al grupului BLACKPINK, Park Min Hee, au primit un premiu care le-a recunoscut munca inovatoare în moda coreeană!

La momentul actual, JYP a șters acea parte din videoclipul membrelor TWICE!

Sursa

3 gânduri despre „JYP oferă scuze oficiale pentru copierea hainelor personalizate ale trupei BLACKPINK în noul videoclip de la TWICE!

  1. Pingback: „#FREETWICE” în trending global pe Twitter după ce fanii sunt nemulțumiți de scuzele lui JYP! | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s