Scenaristul dramei „River Where The Moon Rises” dezvăluie câteva puncte cheie ale poveștii

Le réalisateur et scénariste de «River Where The Moon Rises» explique à quoi s'attendre dans le drame

Deoarece fanii serialelor coreene au fost foarte curioși și au dorit să afle mai multe despre viziunea scenaristului Yoon Sang Ho asupra noii sale drame, acesta le-a răspuns cu sinceritate.

În același timp regizor și scenarist, Yoon Sang Ho a dezvăluit: „”River Where the Moon Rises” este ca un festin de personaje cu trăsături unice și distinctive. Cred că spectatorii se vor bucura să exploreze diferitele farmece ale personajelor în timp ce vizionează drama”.

În această repovestire a faimoasei povești, personajul Pyeonggang s-a născut ca prințesă în dinastia Goryeo, dar care ajunge să trăiască ca fiind Yeom Ga Jin, o războinică cu un statut social complet diferit.

„Spre deosebire de bine cunoscuta și familiara poveste a prințesei Pyeonggang și a nebunului On Dal, personajul principal din drama noastră, Pyeonggang, este o războinică, a spus regizorul. „Punctul cheie al dramei noastre este modul în care cuvântul „războinic” , schimbă complet ideea inițială a poveștii. Un alt lucru de reținut sunt scenele de acțiune incitante care vor evidenția acest punct cheie”.

Yoon Sang Ho a adăugat: „Cel mai important lucru de reținut este dragostea frumoasă care crește între Pyeonggang, care are o carismă puternică, și On Dal, care este în contrast, timid și pur”.

Între timp, scriitorul Han Ji Hoon a spus încrezător: „De la cinematografie la montaj, la muzică, artă și multe altele, teatrului nu îi lipsește nimic. Acest lucru va oferi spectatorilor posibilitatea de a savura un festin pentru toate cele cinci simțuri”.

Acesta a continuat: „În mod special, sper să așteptați cu nerăbdare frumusețea cinematografiei și imaginile senzuale și dinamice create de către regizorul veteran al dramelor istorice Yoon Sang Ho”.

În cele din urmă, scenaristul a împărtășit: „Când vorbim despre ce trebuie să fim atenți la jocul actoricesc, este imposibil să nu menționăm farmecele actorilor, care au prezentat talentul lor de înaltă calitate, indiferent de generația lor. „River Where the Moon Rises” are și multe dintre aceste elemente distractive de urmărit”.

Printre actorii care însuflețesc personajele acestui nou serial se numără Kim So Hyun, Ji Soo și Lee Ji Hoon. Primul episod al dramei „River Where the Moon Rises” va fi difuzat în Coreea de Sud în data de 15 februarie la ora 21:30.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s