Un cititor de spirite îi spune lui Wendy din Red Velvet că este prea stresată și o sfătuiește să se bucure mai mult de viață

În data de 12 februarie un grup de cititori profesioniști de spirite, expresii faciale și nume au vizitat emisiunea „Fantastic Record Shop”, găzduită de Yoon Jong ShinJang Yoon Jung,  Kyuhyun din Super Junior și membra Red VelvetWendy.

Fiecare dintre invitați a citit spiritele fiecărei gazde, iar când a venit rândul lui Wendy, primul cititor a spus: „Cel mai vizibil lucru la fața ta este că ai fruntea foarte dezvoltată. Când o femeie are o frunte dezvoltată, înseamnă, de obicei, că este posibil să se căsătorească mai târziu. Înseamnă și că, atunci când întâlnești bărbați, de multe ori îi găsești nesatisfăcători. În concluzie, aceste tipuri de femei se concentrează mai mult pe cariera lor și se căsătoresc mai tâirziu”.

El a adăugat, „Pari o fire strălucitoare și veselă la prima vedere, dar adevărul este că ai mult stres acumulat în interior”. Aici, Wendy a reacționat șocată, acoperindu-și gura cu mâna la auzul cuvintelor cititorului de fețe.

Un alt cititor i-a spus lui Wendy: „Există prea multă neliniște în sufletul tău. Ești împovărată de responsabilități. Ești prea responsabilă și matură pentru vârsta ta. Ești tipul de persoană care se pricepe la gestionarea banilor, a muncii și ești întotdeauna deschisă la a învăța lucruri noi. Dar, în cele din urmă, îți trăiești întotdeauna viața ca și cum ai fi pe un câmp de luptă, luptând pentru supraviețuire. Aceasta este mentalitatea ta de a trăi. Dar te-aș sfătui să te relaxezi un pic mai mult. Să trăiești mai puțin responsabilă. Doar puțin. Ești genul de persoană care are mult succes … Trebuie să înveți să te bucuri de viața ta pentru că acum nu știi cum”.

Când Yoon Jong Shin l-a întrebat pe cititor despre un potențial partener de viață al lui Wendy, acesta a spus: „Chiar dacă se căsătorește cu un prost, ea îl va face un războinic”. 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s