Aceste grupuri K-pop au obținut cele mai multe trofee la emisiunile muzicale

Image result for bts and twice

Toți idolii promovează melodiile la emisiunile muzicale din Coreea, dar aceste grupuri dețin recordul atunci când vine vorba de numărul de emisiuni câștigate.

În industria K-pop sunt multe emisiuni muzicale populare:  „The Show,” „Show Champion,” „M Countdown,” „Music Bank,” „Show! Music Core” și „Inkigayo.” În decursul anilor, în top 10 al câștigătorilor au intrat însă doar câteva trupe populare:

1. BTS (129)

Grupul global BTS este acum grupul K-pop cu cele mai multe victorii la spectacolele muzicale! În 4 decembrie, idolii au obținut cea de-a 118-a victorie, doborând recordul deținut până atunci de supergrupul K-pop, EXO.

Idolii sunt în continuare în plină activitate muzicală și cu siguranță vor aduna și alte trofee, la următoarea lor revenire. Ceea ce va face cu atât mai grea doborârea de către altă trupă a recordului BTS ca număr de premii.

2. EXO (118)

EXO sau „Aleșii Națiunii” s-a clasat pe locul 2 pe listă!

EXO, care se află într-o pauză de grup de un an din cauza înrolărilor membrilor, își demonstrează puterea rămânând pe locul 2 cu un număr impresionant de 118 victorii.

Ultima lor lansare ca grup a fost „Obsession” în 2019 și, pentru au lăsat să se subînțeleagă revenirea lor în 2021 (probabil nu în format complet), fanii sunt foarte curioși cu privire la conceptul pe care îl vor viza de data aceasta.

3. TWICE (113)

Începând cu 3 ianuarie, TWICE deține oficial 113 victorii în spectacole muzicale și este în prezent grupul de fete cu cele mai multe victorii din istorie la show-urile muzicale! Denumit și „Grupul de fete nr. 1 din Asia” , TWICE își continuă activitatea și cu siguranță va doborî noi recorduri.

4. Girls Generation (100)

Urmează „Grupul de Fete al Națiunii”!

În ciuda pauzei de aproape patru ani ca grup de opt membre, Girls ‘Generation, primul grup care a câștigat 100 de spectacole muzicale, se află pe locul patru.

Cel mai memorabil moment al lor este pentru piesa lor de succes „Gee” în 2009, când  au înregistrat nouă victorii consecutive la emisiunile muzicale.

5. Big Bang (87)

„Regii K-pop-ului” se află pe locul 5, deși nu au mai lansat un album din 2017. Există zvonuri că trupa are putea reveni anul acesta. Prima apariție a grupului a fost anunțată pentru un festival american faimos de muzică, Coachella, însă acesta a fost anulat. Cu siguranță grupul va găsi un mod să șocheze pe toți cu revenirea sa, iar, până atunci, probabil că vom asista la o revenire solo a lui G-Dragon, ca de încălzire.,mai ales după ce agenția YG a confirmat că acesta pregătește muzică nouă.

6. Red Velvet (74)

Red Velvet a făcut valuri mari mai ales cu trilogia sa „ReVe Festival” , încheiată cu „Psycho,” care le-a dat și un Perfect-All-Kill (PAK).

SM Entertainment a anunțat că trupa va reveni oficial în 2021, și probabil că ele vor aduna noi trofee și de această dată.

7. GFriend (71)

Dacă nu știați, „reginele sincronizării” au adunat 71 de victorii. Vi se pare incredibil, nu? 

8. IU (65)

Desigur că „Drăguța Națiunii” este și ea inclusă pe listă!

Ea a câștigat până acum 65 de emisiuni muzicale, dar cu siguranță după ce va reveni cu un nou album, va mai aduna câteva trofee.

9. SHINHWA (62)

Cel mai rezistent grup din industrie, care încă mai activează, se află și el pe lista primilor 10. Rezultatele sunt impresionante. 

10. TVXQ, Super Junior, SHINee, Highlight (59)

În cele din urmă, aceste grupuri K-pop din a doua generație se află la scor egal cu 59 de victorii fiecare. Toate activează și este posibil ca ultimele trei să revină anul acesta pe scena muzicală, așa că sperăm că ne vom bucura și în 2021 de spectacole pe cinste.

Sursa

Un gând despre „Aceste grupuri K-pop au obținut cele mai multe trofee la emisiunile muzicale

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s