Internauții discută din nou despre standardele duble după ce au găsit un moment „drăguț” cu Mingyu și DK din Seventeen

Interacțiunea adorabilă dintre Mingyu și DK din Seventeen a stârnit din nou discuții despre standardele duble pe care idolii feminini trebuie să le respecte în industrie.

Cei doi membri Seventeen sunt cunoscuți deja pentru relația lor strânsă de prietenie, ba chiar se spune că sunt inseparabili. Din acest motiv, fanii au luat GIF-ul de mai jos drept un moment adorabil în care se tachinează. Cu toate acestea, internauții și-au pus întrebarea: „Dacă în locul celor doi erau idoli feminini?

La scurt timp după transmisiunea V Live, cei doi au postat o fotografie simpatică, ceea ce a întărit ideea că nu există probleme în relația lor.

Pentru a demonstra faptul că standardele duble există și în ziua de astăzi, un internaut a comparat situația respectivă cu cea a lui Jang Won Young din IZ*ONE. Atunci când a debutat, aceasta avea în jur de 16 ani. Mulți s-au grăbit să întrebe: „Ce e cu expresiile ei?”, acuzând-o că ar avea o atitudine nepotrivită și rece.

Se pare că idolilor masculini le este permis să facă glume, sau pur și simplu să aibă zile în care nu se simt atât de energici, însă idolii feminini sunt criticați mult timp pentru o expresie pe care unii o pot interpreta în moduri diferite. Mai jos avem câteva comentarii ale internauților coreeni cu privire la această situație:

Jang Won Young a primit ură timp de trei ani pentru o expresie răutăcioasă și avea doar 16 ani, deci…

Exemplul cu Seventeen s-ar putea să nu arate întocmai punctul de vedere, însă este 100% adevărat că, atunci când un idol feminin face ceva, va primi în mod instant ură, oamenii o vor hărțui și vor fi împrăștiate zvonuri…

Sincer, Seventeen nu are nimic de-a face cu asta, așa că de ce i-ați aduce în discuție?…

Sunt de acord că, dacă s-ar fi întâmplat același lucru cu un grup feminin, lucrurile nu s-ar fi terminat bine.

Acesta este un adevăr… aceste GIF-uri cu Jang Won Young au început să reapară chiar și recent, deși sunt vechi, iar ea primește multă ură din cauza lor.

Fetele primesc comentarii malițioase și ură din cauza oamenilor care au o stimă scăzută de sine și invidiază persoanele drăguțe care au succes.

Mai nou, s-au schimbat de la Jang Won Young către aespa.

Cei tineri sunt ținte ușoare.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s