Procurorii au noi dovezi video: Seungri ar fi instigat membrii unui clan să-l amenințe pe angajatul unei companii de top din industrie

Procurorii au prezentat judecătorilor de la tribunalul militar noi dovezi prin care să își susțină acuzațiile împotriva lui Seungri.

În dimineața zilei de 19 februarie, fostul membru Big Bang, Seungri, a participat la cea de-a 10-a ședință de judecată de la  instanța militară, în procesul său, care implică un total de 9 acuzații penale, cum ar fi medierea prostituției, delapidare și jocuri de noroc ilegale peste hotare etc..

În timpul acestei ședințe, acuzarea și inculpatul au fost rugați să prezinte dovezile legate de noua acuzație adusă împotriva lui Seungi în timpul ședinței  de judecată anterioară, cu privire la amenințări și violență prin folosirea unei bande de răufăcători. Procuratura a depus imagini filmate de către camerele de supraveghere în perioada 30 ~ 31 decembrie 2015, când a avut loc incidentul în cauză. Potrivit acestui film, Seungri a fost înregistrat vorbind cu presupusa victimă într-o cameră privată de la un local. Ulterior, a sosit un grup de persoane, inclusiv membrii grupurilor de chat de pe Kakaotalk ale lui Seungri, precum Jung Joon Young și Choi Jonghun. 10 minute mai târziu, fostul director executiv de la „Burning Sun”, Yoo In Suk, a sosit și el.

La scurt timp după apariția lui Yoo În Suk, au sosit alte 4 persoane, suspectate că sunt membri ai unor grupări de infractori. Ceva mai târziu, cei 4 membri ai bandei au fost apoi văzuți într-un filmuleț înregistrat tot ce camerele de supraveghere, în aer liber, împreună cu victima. 6 ~ 7 minute mai târziu, când poliția a ajuns la fața locului, membrii bandei nu erau nicăieri.

În plus, rapoartele media din 19 februarie au dezvăluit că dintre cele două victime care au fost amenințate violent de gașca lui Seungri în timpul acestui incident, una dintre ele ar fi fost angajatul unei agenții de divertisment de top (se pare că ar fi vorba de un angajat al JYP).

Procuratura a continuat să prezinte dovezi ale mesajelor KakaoTalk pe care Seungri le-a trimis în grupul de chat a doua zi. Acest șir de mesaje conduce până la fostul producător șef YG Entertainment, Yang Hyun Suk, precum și până la șeful altei agenții de divertisment (al presupusei victime).

Apărătorii inculpatului (partea lui Seungri) a respins în mare măsură validitatea probelor de mai sus prezentate de acuzare. De asemenea, partea lui Seungri neagă în prezent 8 dintre cele 9 acuzații penale și a admis parțial acuzația de tranzacții ilegale de bani peste hotare.

De asemenea, s-a raportat că dintre membrii grupului de chat Kakao ai lui Seungri, Jung Joon Young a participat la această a 10-a ședință de judecată ca martor.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s