Jackson dezvăluie că nu a avut voie să promoveze solo în Coreea cât timp a fost la JYP Entertainment!

Așa cum ne-a obișnuit, DIVE Studios are numai emisiuni pline de discuții interesante cu idolii din industrie. Jackson nu a avut voie să promoveze solo în Coreea de Sud până acum?
Podcasturile de la DIVE Studios aduc întotdeauna un plus de savoare discuțiilor cu idolii, fiind pe placul fanilor internaționali mai ales. Într-una dintre emisiuni, ‘Get Real’, în care apar Peniel din BTOB, B.M din KARD și Ashley Cho‪i‬, difuzată în 18 februarie, invitatul a fost Jackson din GOT7. Episodul #34 este intitulat în mod simbolic Going Back Home with Jackson Wan‪g‬”. 

În timpul podcast-ului, Jackson a vorbit mai multe despre promovarea sa solo când era încă în JYP Entertainment. El a făcut un comentariu surprinzător, spunând că nu i s-a permis să promoveze solo în Coreea în baza contractului său JYP Entertainment.

El a spus: „Puteam lucra peste tot, cu excepția Coreei. Asta a fost înțelegerea. De când s-a încheiat contractul, încerc să aduc totul înapoi” și a continuat: „Anul acesta, aproape tot anul, toți încearcă doar să se pregătească să-și facă propriile lucruri.”

În timpul emisiei, Jackson a mai remarcat: „Ne trăim viața. Și nimeni nu ar trebui să te judece și nu ar trebui să-ți pese de ceilalți oameni. Îți trăiești propria viață, înțelegi? Cred că e prea mult stres.”

Urmăriți punctul culminant al episodului mai jos!

 

Sursa

Un gând despre „Jackson dezvăluie că nu a avut voie să promoveze solo în Coreea cât timp a fost la JYP Entertainment!

  1. Lexa B

    Sunt extrem de bucuroasă că au plecat din acea companie. Acum e un nou început pentru ei, sunt super talentați și merită mult mai mult. Le urez succes în continuare, merită să fie în vârf! 💚❤

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s