Fanii sunt îngrijorați de viitorul incert al trupei NU’EST și cer agenției Pledis Entertainment să nu mai neglijeze băieții

Fanii L.O.Λ.E sunt înfuriați de atitudinea agenției Pledis Entertainment.

Ultimele promoții ale trupei NU’EST au fost în luna mai a anului trecut, pentru piesa „I’m in Trouble„. Seria „Love Story: NU’EST Lab” a fost și ea abandonată din noiembrie 2020. În ciuda promisiunilor, nu a apărut nicio veste despre o continuare în 2021. Membrii NU’EST au adus în discuție faptul că agenția a acordat mai multă atenție seriei „Going Seventeen” pentru trupa Seventeen, întrucât aceasta a continuat fără niciun fel de problemă. Băieților nu li s-a acordat nici măcar un salut specific pentru 2021, așa cum au avut majoritatea celorlalte grupuri.

În ciuda numeroaselor oportunități, Pledis Entertainment a refuzat pe oricine a vrut să lucreze cu membrii NU’EST. Spre exemplu, Lee Young Ja și Kim Sook au vrut ca NU’EST să apară la „K-Bob Star”, provincia Gangwon-do l-a dorit pe JR ca ambasador, iar „Life & Dogue” a cerut o ședință foto cu ARON și câinii săi. Ultimele două au afirmat că Pledis Entertainment nu a vrut să lucreze cu ei.

Chiar și înainte de „Produce 101”, agenția a neglijat NU’EST până a fost în pragul despărțirii. Băieții au spus cu numeroase ocazii că emisiunea a fost „ca o ultimă șansă” pentru ei. Având în vedere pauza de acum, fanii sunt îngrijorați și au luat atitudine pe rețelele de socializare prin hashtag-ul „PledisStopNUESTMistreatment”.

sursă

Un gând despre „Fanii sunt îngrijorați de viitorul incert al trupei NU’EST și cer agenției Pledis Entertainment să nu mai neglijeze băieții

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s