Soojin din (G)I-DLE recunoaște că a fumat, însă neagă celelalte acuzații

(G)I-DLE’s Soojin Personally Addresses Rumors About Her Past School Life

Soojin din (G)I-DLE revine cu mai multe informații legate de trecutul ei într-un mesaj destinat fanilor săi.

Pe data de 20 februarie, o fostă colegă a artistei și sora sa mai mare au postat câteva mesaje în legătură cu presupusele agresiuni ale lui Soojin din timpul școlii. Una dintre acuzații spunea că artista ar fi lovit-o pe colega sa, ar fi luat lucrurile altor persoane și le-ar fi vorbit pe la spate.

A doua zi, CUBE Entertainment a lansat o declarație oficială în care a dezvăluit că, deși artista se certa cu sora mai mare a acuzatoarei, s-a aflat că toate zvonurile sunt false. Mai apoi, agenția a declarat că va lua măsuri legale împotriva persoanelor care au intenția de a defăima. În ciuda declarației, un alt internaut anonim a publicat o postare în care o acuza pe Soojin că a fumat și a luat bunurile sau banii altor persoane.

Pe data de 22 februarie, Soojin a ieșit în față cu un mesaj transmis fanilor săi, în care vorbește despre zvonuri:

„Bună ziua! Aici este Soojin. Am decis să scriu acest mesaj după mult timp de gândire. În timpul activității mele școlare, am fost întotdeauna o persoană populară care a reușit să iasă mereu în evidență. Ca urmare, au existat mereu zvonuri false despre mine. Recunosc că m-am îmbrăcat într-un mod necorespunzător fiind studentă și am încercat să fumez de câteva ori din pură curiozitate. Chiar dacă mi-am corectat comportamentul și m-am schimbat de atunci, pot spune că mi-e rușine că am făcut aceste lucruri în trecut.

Există însă ceva de care chiar mă simt acuzată pe nedrept. Am fost învățată să evit zvonurile rele la adresa mea, dar am văzut că mulți fani au devenit îngrijorați, așa că am decis să vă spun povestea mea. Indiferent dacă voi fi crezută sau nu, voi împărtăși tot ce îmi amintesc.

Îmi amintesc că am fost prietenă adevărată cu acea persoană. Îmi amintesc că am urmărit un film cu ea și sora sa mai mare. Ne-am împrietenit repede. Când am fost amenințată printr-un mesaj, sora mai mare m-a ajutat să raportez asta poliției. De asta, m-am simțit mereu recunoscătoare față de ea. Din postare, mi-am adus aminte motivul pentru care s-a distanțat de mine. Din câte mi-am dat seama, este vorba despre o promisiune pe care a încălcat-o. A făcut-o de repetate ori și îmi amintesc că am fost de multe ori furioasă din cauza acestui lucru. Nu știam că ea de fapt încerca să se distanțeze de mine. Deși îmi este rușine să o recunosc, îmi amintesc că am înjurat-o și pe ea și pe sora ei din cauza nervilor. După asta, m-am certat pe apel cu sora mai mare, iar mai apoi mi-am cerut iertare de la ambele și am închis apelul.

De atunci, eu și prietena mea am devenit reci una cu cealaltă. Ne-am purtat pică una celeilalte. Mi-aș dori totuși să clarific ce s-a spus în postări. În primul rând, nu m-am atins niciodată de ea fizic. Nu i-am adus nicio vătămare. În al doilea rând, nu m-am urcat niciodată pe o motocicletă. În al treilea rând, nu am vorbit pe nimeni pe la spatele său. În al patrulea rând, nu le-am furat niciodată lucrurile colegilor mei. În al cincilea rând, nu am vorbit niciodată cu actrița Seo Shin Ae cât timp am fost la școală. Îmi pare rău dacă aceasta s-a simțit afectată. Chiar nu-mi aduc aminte incidentul cu sucul. Îmi cer scuze, dar chiar nu-mi amintesc așa ceva. Îmi cer scuze că am creat o asemenea controversă din cauza vieții mele personale. Îmi cer scuze tuturor persoanelor care au fost afectate din cauza trecutului meu jenant.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s