Actrița Han Ji Min atrage atenția pentru faptele ei amabile din timpul școlii

În ultimele zile, au apărut numeroase acuzații de intimidare școlare care au implicat diferite vedete coreene. Mulți internauți au susținut că au fost victimele anumitor vedete în timpul școlii. Cu toate acestea, actrița Han Ji Min câștigă atenția internauților coreeni dintr-un motiv total diferit.

Pe 22 februarie, a fost creat un articol cu titlul „Un student expune personalitatea lui Han Ji Min” pe un site online numit SLR Club. Din din titlul postării, am putea crede că Han Ji Min ar fi făcut lucruri rele când a fost elevă, dar autorul a dezvăluit ceva diferit.

Actrița a absolvit liceul de fete Seomun, care este un liceu creat de Universitatea Chung-Ang. Autorul a susținut că a mers la același liceu și a lăudat-o pe Han Ji Min pentru actele ei amabile: „Au trecut 15 ani, dar încă nu pot uita. Ea a fost un exemplu model la școală. Era o persoană frumoasă și avea note remarcabile”.

Internautul a explicat în continuare că mulți elevi au invidiat-o până în punctul în care au râs de ea atunci când s-a rănit în timp ce juca softball.

Potrivit acestuia, Han Ji Min a fost o elevă model în ciuda acestor situații. Acesta a povestit apoi o mică întâmplare care a impresionat oamenii: „Era un coleg de clasă care avea o tulburare mintală. Elevul respectiv nu se spăla des și mereu murmura în clasă. Toți elevii ignorau aceea persoană, dar Han Ji Min era singura care era drăguță și zâmbea tot timpul.”

Internautul a mai zis că se aștepta ca Han Ji Min să aplice la departamentul de teatru și film, deoarece a apărut în multe în reclame, dar a ales să meargă pe asistență socială. Han Ji Min a absolvit Departamentul de asistență socială a Universității de femei din Seul și deține un master ca consilier pentru copii și adolescenți.

Sursa: allkpop.com

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s