Hyuna este și ea acuzată de bullying? Agenția și artista oferă un răspuns!

HyunA și compania P NATION neagă acuzațiile de intimidare școlară aduse recent artistei.

Pe 23 februarie, a fost dezvăluit pe un site online popular o postare numită „HyunA, am crezut că vei fi prima care mă va contacta. Nu ai fost și tu o agresoare în timpul școlii?”, câștigând rapid atenția publicului. Autorul postării susține că a fost abuzat fizic de HyunA când era în clasa a V-a. La puțin timp după ce a apărut această acuzație, HyunA a mers pe contul de Instagram pentru a nega cele spuse.

HyunA a scris următoarele cuvinte:

Au trecut 14 ani de la debutul meu. Atunci când primean critici negative, mă supăram uneori pentru că și eu sunt o persoană. Dar am ales mereu să nu dau mare atenție pentru că vreau să-mi urmăresc visul.

Și am încercat să înțeleg pentru că este și asta este o formă de atenție. E ceva norma ca unele persoane să nu mă placă.

Dar nu vreau să-mi las fanii, care m-au susținut mult timp să suferă fără motiv. Acum, că am treizeci de ani, mă voi vorbi deschis despre acest subiect pentru prima dată.

Am debutat când aveam aproape 15 ani și sunt recunoscătoare că am primit multă dragoste și sprijin de la o vârstă fragedă.

Mi-am pierdut anii de copilărie, deoarece am început să mă antrenez de la 8 ani și m-am pregătit pentru debut când aveam 12 ani în clasa a V-a. Mereu trebuie să iau autobuzul ca să mă duce la agenție imediat după școală și cred că amintirile mele din copilărie mi-au fost ”furate”, în sensul că nu m-am bucurat de ele.

Ideea este că nu am lovit pe nimeni vreodată. Sper să aibă parte de multe lucruri bune persoana care a scris postarea.

După declarația Hyunei, compania sa, P Nation, a venit în apărarea cântăreței cu privirea la acuzațiile de violență școlară.

Bună ziua, suntem P Nation.

Am decis să scriem acest lucru pentru a vă spune că zvonurile care se răspândesc online despre artista noastră, HyunA, nu sunt adevărate.

HyunA și-a început cariera în această industria la vârsta de 8 ani, petrecându-și copilăria departe de casă. Recent, i-au fost aduce acuzații false din zilele sale de pre-debut, dar HyunA s-a gândit că asta e povara ei ca artist.

Cu toate acestea, afirmăm clar poziția noastră că aceasta nu are legătură cu cele spuse. Repetăm ​​că, HyunA nu a lovit niciodată pe nimeni, iar acuzațiile ce i se aduc sunt complet false.

Așadar, vom lua măsuri împotriva acestor zvonuri nefondate. Mulțumim fanilor care o sprijină și o iubesc pe HyunA și vom face tot posibilul pentru a vă răsplăti toate acestea.

Vă mulțumim.

Sursa 1, Sursa 2

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s