Hyunjin din Stray Kids este acuzat de o a doua persoană de bullying + scandalul capătă amploare

JYP Entertainment Issues Statement Regarding School Violence Allegations Against Stray Kids' Hyunjin | Soompi

Hyunjin din Stray Kids este acuzat de o a doua persoană de bullying!

În cursul zilei de ieri, artistul a fost acuzat de bullying de un fost coleg de școală. Între timp, JYP Entertainment a negat acuzațiile aduse însă acest lucru nu a oprit ca altă presupusă victimă să împărtășească trăirile pe o comunitate online.

„Mergeam la școala Seongnae și în timpul celui de-al doilea an de gimnaziu am fost în aceeași clasă cu Hwang Hyunjin. Sunt o victimă a violenței sale. Mi-a provocat atât de multă suferință încât mă gândeam la suicid. Trecutul meu a fost un iad pentru mine iar mâinile îmi tremură de frică numai când mă gândesc la ce s-a întâmplat. Când a debutat și l-am văzut la televizor mi-am reamintit toate întâmplările groaznice prin care am trecut. Mi-a fost greu să trăiesc o viață normală din cauza traumei.”

Presupusa victimă a povestit în detaliu incidentul, de când și de ce a început să fie agresată de artist: „M-a bătut în campus deoarece nu am blocat mingea la un meci de fotbal. M-a înjurat și și-a bătut joc de mine din cauza înălțimii. Am devenit un fraier doar din cauză că nu am putut bloca mingea de fotbal. După acest incident, am devenit ținta batjocorii și suferinței lui Hwang Hyunjin. Numele meu a devenit o glumă, scria lucruri de genul: <tu ești (numele presupusei victime)? de ce te comporți ca el>. Îmi folosea numele pe post de glumă cu prietenii lui. Nu am avut ce face în legătură cu grupul și asta m-a făcut să cad într-o depresie și mai puternică. Îmi era așa frică încât la un moment dat, am evitat să mai vorbesc pe acel grup. Încrederea mea în mine era inexistentă.

Fostul coleg de clasă a mai spus și că deși nu are dovezi palpabile despre presupusa agresiune, are martori care pot confirma spusele sale: „Poate că nu am dovezi fizice însă am martori. Le adun mărturiile. Îmi cer scuze că am de partea mea doar cuvinte și nu probe. Am scris aceste întâmplări exact cum s-au întâmplat. Nu vreau să am dovezi ale unor experiențe care mi-au făcut viața dificilă. Am vrut să mă sinucid pentru că era greu de rezistat. Vreau să subliniez că deși nu am dovezi video sau imagini, am mărturiile persoanelor care au văzut ce s-a întâmplat.”

Apoi, presupusa victimă a continuat cu trei capturi de ecran cu niște mesaje de pe KakaoTalk. Imaginile arată conversațiile dintre el și doi foști colegi de clasă. Acesta a mai spus că: „Prima și a doua imagine arată o conversație cu aceeași persoană. Mi-a fost un prieten apropiat în gimnaziu. Mi-a dat mesaj după ce a văzut toate articolele.”

Presupusa victima: Am fost o victimă a bullyingului. Din cauza lui.

Prietenul: Ai dreptate. Dacă ai ceva de spus, ar trebui să le scrii celor din JYP. Nu ai nici o dovadă?

Presupiusa victimă: Nu am nimic, hahaha.

Prietenul: Când am văzut articolele, m-am gândit instant la tine.

Presupusa victimă: De ce aș fi salvat dovezi, de unde să știu că va ajunge o celebritate.

Prietenul: Când mergeam spre bibliotecă, mi-ai spus că trebuia să mergi și până acasă așa că te-am așteptat pe holul apartamentului tău. Când ai ieșit, i-ai spus mamei tale că o iubești și ai închis ușa în spatele tău.

Presupusa victimă: Da.

Prietenul: Te întrebasem atunci de ce i-ai spus mamei tale te iubesc. Mi-ai zis că din cauză că treceai printr-o perioadă grea. Te tot gândeai că nu știai ce se poate întâmpla așa că îi spuneai asta destul de des.

Presupusa victimă: Ai dreptate, a fost așa greu pe vremea aia.

Prietenul: Nu mai știu dacă mă întristase asta atunci, dar amintirea e destul de clară și îmi pot aduce aminte exact cum a fost.

Apoi, persoana a explicat că următoarea este o conversație cu un alt prieten: „A treia imagine este o conversație cu un alt prieten care a fost în aceeași clasă cu mine.”

Presupusa victimă: Perioada în care am fost agresat… Îți mai aduci aminte? Nu am nici un prieten din aceeași clasă.

Colegul de clasă: Nu-mi amintesc de agresiuni dar îmi aduc aminte că te-a înjurat și a făcut mișto de toți colegii care aveau același nume cu tine. Îmi amintesc reacțiile băieților. Nu îi deranja, dar continuau și negau tot… toate astea în timp ce Hwang Hyujin o luase razna.”

JYP Entertainment nu a făcut încă o declarație despre noile acuzații aduse la adresa lui Hyunjin.

Sursa

8 gânduri despre „Hyunjin din Stray Kids este acuzat de o a doua persoană de bullying + scandalul capătă amploare

 1. eemichelle

  Nu pricep de ce sunt atat de rai când cineva se ridică deasupra statului lor. Dupa ceva ani nu mai trebuie sa arunce cu noroi, cică ” nu știam ca o sa ajungă o celebritate”. So what? Din cauza asta aduci acuze, ca a devenit celebritate? Poor Hyunjin!

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. mariagrafu

  Cred ca totul e fals … mai mult de atat , prietenul lui spune lucrurile in mesaje , se vede clar ca au vorbit înainte, plus ca mai si râde presupusa victimă ,, ha ha ha ” in mesaje nu folosește oricine cand vorbeste de bullying mai ales cand vrea ca aceste mesaje să devină dovezi .
  Clar nu e ok ce se petrece . Nu îl văd pe Hyunjin o persoana chiar asa rea … ( * da stiu , nu-l cunosc personal *) . Nu agreez violența, dar mi se pare ca nu e logic .
  Nu vad ceva relevant să vrei să-i faci rau cuiva doar pentru că e vedetă, putea să scrie de prima dată de când la văzut la ,, TV ” cum spune el … =//

  Apreciază

  Răspunde
 3. ariannauwu

  atat de multi idoli au fost acuzati in ultima perioada de bullying… and that’s not ok at all. nu spun asta doar pentru ca sunt stay, dar hai sa fim seriosi, il vede cineva pe hyunjin facand asa ceva unei persoane? hell no bro. situatiile sunt iesite de sub control, din ce in ce mai multe vedete sunt acuzate pe nedrept. da, nu am dovezi ca sunt nevinovati, insa nici ca sunt vinovati. spusele victimelor nu au rost in fata mea, atata timp cat nu exista dovezi clare ca a facut acel lucru. asa pot spune si eu despre cineva ca mi-a dat bullying, mai ales despre o vedeta cu o imagine mare. scopul persoanelor este de a fi in cadrul atentiei, deoarece acesti idoli sunt foarte apreciati si iubiti de public. oamenii trebuie sa se opreasca aici, trebuie sa existe o limita. sa spunem ca o vedeta e nevinovata, cu toate ca e acuzata de ceva ce nu a facut. ganditi-va cum se simte persoana respectiva, like y’all.. va jucati cu creierii lor.

  Apreciază

  Răspunde
 4. Pingback: Hyunjin din Stray Kids va fi înlocuit de Yeji din ITZY la „Music Core” în această săptămână | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s