G-Dragon din Big Bang și Jennie din BLACKPINK sunt împreună! + YG răspunde

BIGBANG’s G-Dragon And BLACKPINK’s Jennie Reportedly Dating + YG Comments In Response

Dispach a dezvăluit că cei doi formează un cuplu de un an!

Potrivit reportajului, chiar reporterii Dispatch au fost martorii întâlnirilor secrete dintre G-Dragon din Big Bang și Jennie din BLACKPINK. Aceștia au mai dezvăluit că cele două vedete se întâlnesc des acasă.

Dispatch a explicat că G-Dragon are propriul loc de parcare și un lift privat pentru penthouse-ul lui, pe care Jennie le-a putut folosi fără a i se verifica identitatea. Dispatch a adăugat că programul zilnic obișnuit al lui Jennie este să-l viziteze pe artist acasă după ce își termină activitățile din ziua respectivă. Apoi, se duce la ea acasă, aceasta este rutina vedetei.

De asemenea, a mai fost susținut că relația dintre G-Dragon și Jennie este un secret bine cunoscut în cadrul companiei YG Entertainment și că managerul lui Jennie o duce și o ia de la G-Dragon. Uneori, chiar managerul lui G-Dragon face acest lucru.

Pe 31 ianuarie, ziua în care a fost susținut concertul online al trupei BLACKPINK, “THE SHOW,” Dispatch a surprins-o pe Jennie ieșind dimineața din apartamentul lui G-Dragon și îndreptându-se spre locul concertului. Totodată, și mașina liderului trupei Big Bang se afla la această locație.

O sursă apropiată celor doi artiști a dezvăluit pentru Dispatch – „Destul de multe persoane de la YG și-au dat seama. De asemenea, chiar și mama lui Jennie știe de relația cu G-Dragon. E recunoscătoare că are grijă de ea.”

Compania YG Entertainment a dat și o declarație oficială cu privire la această știre, spunând – „Nu vă putem confirma nimic în legătură cu viețile personale ale artiștilor noștri. Vă rugăm să ne înțelegeți.”

Mai jos aveți poze!

Sursa:  (1) (2)

12 gânduri despre „G-Dragon din Big Bang și Jennie din BLACKPINK sunt împreună! + YG răspunde

 1. #BlueSky

  OMG!!!! 😱
  Mereu am crezut ca GD si Jennie se potrivesc perfect! De la caracter si moda pana la aura care o emana pe scena! Daca este adevarat sunt foarte fericita pentru ei si sper sa aibă o relatie luuunga in ciuda haterilor❤️

  Apreciază

  Răspunde
  1. Neko-chan

   Comentariu meu nu a fost postat pentru că sunt contra sau pro asupra relației celor doi. A fost pur și simplu un cuvânt prin care mi-am exprimat șocul primit. Ok?

   Apreciază

   Răspunde
 2. Brigitte Vaugrenard

  Eu il ador pe Gd de prin 2017 Cand am intrat in kpop. Omul asta m.a ajutat mult si m.a schimbat in bine. Imi place încrederea pe care o are sau pe care o afiseaza si am devenit si eu asa. Jennie este ok, mi personal nu imi place vocea ei sau prestațiile sale scenice dar o respect pt munca pe care o depune! Este frumoasa, stilata, deșteaptă și se potriveste foarte bine cu el iar diferența de varsta e egală cu 0!

  Apreciază

  Răspunde
 3. Pingback: [CCC] G-Dragon din Big Bang și Jennie din BLACKPINK formează un cuplu | K-POP ROMÂNIA

 4. Ana Maria

  Nu a avut multe, dar atunci când s-a întâmplat episodul cu Kai, internetul era plin numai de articole legate de subiectul asta. Nici acum nu e departe. Iar ceea ce e prea mult, efectiv strica. .

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s