Aisha din EVERGLOW acuzată de bullying în timpul școlii + agenția răspunde acuzațiilor

Se pare că tot mai mulți internauți acuză numeroși idoli k-pop de intimidare școlară.

Recent, Aisha din EVERGLOW a fost și ea implicată în această mișcare de acuzații. Acum o zi a apărut o postare cu titlu „Idolul unei trupei născut în anul 20000, obișnuia să fie un agresor în timpul școlii”, a atras atenție pe un site online. Autorul acestei postări a susținut următoarea declarație: „Expun identitatea idolul feminin A, care și-a intimidat colegii în timpul gimnaziului. Am aflat recent că A promovează într-un grup, iar eu încă sufăr din cauza faptelor pe care le-a făcut atunci. A s-a folosit de o altă persoană pentru a-și face debutul. Credeam că era o fată drăguță și populară până când am devenit victima ei.”

Acesta a continuat: „Bullying-ul lui A a început după ce am intrat într-o relație cu unul dintre prietenii ei. A început să mă hărțuiască spunând lucruri de tentă sexuală: „Până unde ai mers cu el”, „Te-ai culcat cu el?”, „Îi simt mirosul lui X”, „Un tip sărac se duce cu o fecioară” și multe altele. Nu pot dezvăluit totul, dar ea m-a hărțuit mult timp.”

De asemenea, internautul a mai spus că Aisha nu s-a oprit la abuzuri verbale: „Prin septembrie ~ octombrie, A m-a apucat de gât și a strigat în gura mare „Această fată vrea să se culce cu tine!” către iubitul meu și elevilor care se aflau la locul de joacă. După aceea s-au răspândit zvonuri despre mine, care mă deranjau chiar și după absolvirea liceului. Am avut o perioadă grea pentru că mulți băieți mă căutau din cauza acestor zvonuri”.

Autorul a încheiat postarea cu o imagine care demonstrează că a fost în aceeași clasă cu Aisha.

La scurt timp, agenția idolului feminin, Yuehua Entertainment, a negat acuzațiile potrivit cărora artistul lor și-a agresat colegii: „Am stabilit că aceste zvonuri sunt false după ce am vorbit cu artista. Ea nici măcar nu cunoaște persoana care a scris postarea. Vă rugăm să vă abțineți să răspândiți acuzații neîntemeiate. Vom lua acțiuni legale pentru a ne proteja artistul.”

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „Aisha din EVERGLOW acuzată de bullying în timpul școlii + agenția răspunde acuzațiilor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s