Hyunjin din Stray Kids le-a cerut scuze public colegilor pentru comportamentul său din timpul școlii

Imediat după ce JYP Entertainment a oferit o declarație privind situația curentă a lui Hyunjin din Stray Kids, artistul a scris un mesaj prin care le-a cerut scuze atât foștilor colegi cât și fanilor.

Aici aveți mesajul postat de Hyunjin pe Instagram:

„Bună, aici Hyunjin din Stray Kids. Pentru început, vreau să-mi cer scuze sincer persoanelor care au fost rănite de comentariile mele nepotrivite din timpul școlii. Îmi este rușine când privesc înapoi și mă văd pe mine și acțiunile mele din perioada în care eram imatur. Nu am nici un motiv să fiu iertat.

Am realizat acum, în calitate de cineva care a știut să-i respecte pe ceilalți în trecut, că vorbele și acțiunile mele i-au rănit profund pe ceilalți. Mi-am dat seama prea târziu dar voi ține cont de asta. Fie că a fost intenționat sau nu, consider că e de neiertat să provoci rău altei persoane în așa fel încât acel cineva să nu poată depăși traumele. Știu că deși mi-am cerut scuze pe care ei le-au acceptat nu înseamnă că acele cicatrici pe care le-am creat au și dispărut; din această cauză, îmi pare rău sincer.

Deși nu sunt în măsură, vreau să le mulțumesc celor care au acceptat să se întâlnească cu mine pentru a le cere scuze, cu întârziere. Iar față de cei cu care nu am reușit să mă întâlnesc, dar care au fost răniți de vorbele pe care le-am spus în trecut, le cer scuze prin intermediul acestei scrisori.

În cele din urmă, le cere iertare tuturor persoanele care m-au susținut și m-au încurajat și pe care acum le-am dezamăgit.”

Sursa

3 gânduri despre „Hyunjin din Stray Kids le-a cerut scuze public colegilor pentru comportamentul său din timpul școlii

 1. zicoji13

  Nu a ucis pe nimeni, doamne. Și să fim serioși, acum s-au găsit să se plângă? Da când a debutat, unde erau? De ce se plâng toți acum? Să scoată bani de pe urma lui?

  Apreciază

  Răspunde
 2. Florentina

  De ce si-a cerut scuze pentru o cearta intre colegi? Adica ce bullying e asta? Eu am patit si mi-au aruncat colegii chestii mult mai rele decat asta. Plus ca exista dovezi de la profesori, colegi si stagiari care l-au cunoscut ca e nevinovat. Hai ca JYP s-a implicat in situatie bine daca e.=)) Entertainment-ul a devenit o basina, unde companiile fac profit din produse ca asta ii considera pe idoli, nu oameni cu talent. Mi-ar placea sa existe o asociatie care sa le apere drepturile, ca astia de la companii si-au luat-o in cap rau. Mai ales ca le da apa la moara internautilor care nu au absolut nici o viata avand in vedere actiunile lor.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s