Kihyun din MONSTA X s-a întâlnit cu presupusa lui victimă + au clarificat neînțelegerea

image

Kihyun din MONSTA X s-a întâlnit cu acuzatorul său online și neînțelegerile au fost clarificate. Idolul nu este agresorul la care se face referire în postarea referitoare la violența școlară.

Starship Entertainment a dezvăluit că membrul MONSTA X s-a întâlnit cu presupusa sa victimă. După cum s-a raportat anterior, Kihyun însuși a abordat direct acuzațiile de agresiune în timpul școlii, pe care agenția sa Starship Entertainment le-a negat. Pe 26 februarie, Starship a făcut o actualizare pentru fani, dezvăluind că Kihyun s-a întâlnit personal cu unul dintre colegii săi de școală,  cel care a scris o postare despre el. Agenția a declarat: 

„Dorim să ne cerem scuze pentru confuzia creată.

Cu privire la acuzațiile aduse lui Kihyun, am tratat problema sub două aspecte diferite.

Cu privire la cei care au ridicat chestiunea online în 22 februarie, ne-am întâlnit personal cu cel care a publicat infomația pentru a primi scuze și a-și asuma răspunderea pentru toate faptele greșite comise.

Astăzi, Kihyun s-a întâlnit cu colegul de școală care a scris postarea cu privire la zilele lor de gimnaziu și a rezolvat neînțelegerile care s-au acumulat în atât de mult timp. Au avut o întâlnire în care ambii s-au purtat sincer unul pe celălalt. A fost confirmat că postarea care îl critica pe Kihyun a fost rezultatul acțiunilor unui alt prieten, acțiuni despre care s-a înțeles greșit că au fost comise de Kihyun. Kihyun și-a exprimat tot timpul regretul față de acesta pentru că nu a fost un coleg mai bun pe care să se poată baza lumea când a fost elev. 

Autorul a și rezolvat neînțelegerea de la acea vreme, și ei schimbat povești din perioada aceea într-o manieră frumoasă, și cu promisiunea să rămână în legătură pentru a se vedea și în viitor. 

În același timp, cu consimțământul artistului, am verificat dosarul de elev direct și am primit și mărturii că Kihyun nu a fost implicat în niciun caz de violență școlară, prin diferite metode, cum ar fi discuții cu cunoștințe,  profesori și foști colegi.

În ciuda acestui fapt, viața școlară și rezultatele academice ale lui Kihyun nu au fost exemplare și, de când a devenit adult, Kihyun s-a simțit rău și torturat de faptul că nu a putut lăsa imaginea unei persoane cu un caracter vertical în acel moment, prin postări, atitudinea și acțiunile sale imature, precum și posibilitatea ca micile sale acțiuni să fi provocat, fără să știe, prin fiecare gest mărunt, rănirea colegilor săi de școală. Kihyun a reușit să reflecteze și  regretă trecutul și dorește să fie un membru al societății mai matur.

Pe de altă parte, am spus că vom lua măsuri dure împotriva celorlalte persoane care au făcut postări malițioase, atât în 2015 cât și recent.  

Vă cerem să înțelegeți că nu aveam nicio altă opțiune decât să întreprindem măsuri legale pentru că sunt cazuri în care este vorba de lucruri complet diferite de realitate care au fost exagerate fals.

Vă mulțumim.

 

Sursa

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s