Membrii iKON vorbesc despre cât de fericiți sunt datorită zilelor încărcate de muncă

Cu ocazia noii lor reveniri, membrii iKon și-au împărtășit gândurile și entuziasmul prin intermediul agenției lor, YG Entertainment.

iKON si-a început declarația astfel:„ Aceasta este cea mai aglomerată perioadă pe care am avut-o vreodată, probabil cea mai aglomerată de la debut. Repetăm până noaptea târziu.” Aceștia au continuat: „Corpurile noastre sunt obosite, dar suntem atât de fericiți. Suntem plini de atât de multă adrenalină încât nu putem simți oboseala. Simțim ca și cum toată dezamăgirea pe care am acumulat-o până acum, pentru că nu am putut să îi vedem și să-i salutăm pe fanii noștri, se canalizează și dispare. „

Membrii au completat declarația spunând: „Pentru că repetăm atât de mult, nu este nevoie nici măcar să urmăm o dietă. Sperăm să ne putem răsplăti fanii care ne-au așteptat și ne-au înveselit cu atât de multă răbdare, înzecind astfel dragostea pe care le-o purtăm.

Membrii iKON sunt ocupați în prezent cu pregătire noului lor single digital „Why Why Why” ce va fi lansat pe 3 martie, dar și cu pregătirile pentru noua serie de tip competiție Mnet, intitulată „Kingdom”.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s