#HAPPYWONHODAY : Motivele pentru care Wonho este un idol în toate sensurile cuvântului + un nou MV

Image

Ziua de naștere a lui Wonho a fost așteptată de fanii săi globali mai mult ca niciodată, fiindcă anul trecut acesta a lipsit, aniversarea din acest an dobândind un sens extrem de special.

Pentru România, 1 martie este ziua Mărțișorului. Pentru fanii internaționali Monbebe și WENEE, 1 martie este data de naștere a lui Lee Hoseok, mai bine cunoscut sub numele său de scenă Wonho. Anul acesta, aceștia au putut celebra cum se cuvine ziua, cu nimeni altul decât raza lor de soare, sau Bunny, cum îl mai numesc ei cu multă afecțiune pe artist. 

De când a debutat solo, Wonho a obținut rezultate excepționale în multe domenii, cimentându-și poziția de artist care reușește de fiecare dată să evolueze și inoveze, și obținând recunoaștere a mult cuvenită în industrie.

WONHO

Muzicianul multitalentat

Ce poate Wonho să facă? Sau, mai bine spus, ce nu face Wonho?

Cântărețul supercool a dat foc scenei K-pop cu melodiile sale super faine și proaspete. Prin cele două albume deja lansate, Wonho i-a uimit pe ascultătorii săi cu vocea  sa incredibilă, pe care lumea abia acum începe să o cunoască, dar și cu abilitățile sale de compozitor și liricist.  Wonho experimentează cu ușurință și talent toate stilurile muzicale, de la melodia “Lose”, care este luxoasă și puternică, la  “Lost in Paradise”, o melodie jucăușă, ambele dovedind stilul său muzical vizionar.

În timp ce își etala geniul muzical printr-o discografie plină de diversitate, Wonho și-a exprimat în mod repetat recunoștința față de fanii săi, pentru inspirația pe care i-o oferă constant, reflectându-și sentimentele în melodiile dedicate lor, prin “Losing You”, o baladă sfâșietoare, “Flash”, o melodie luminoasă și “WENEED”, un cântec complet în engleză, care este plăcut din punct de vedere estetic, molipsitor la refren și totodată creator de dependență, mai ales pentru fanii săi, care îl adoră pur și simplu.

Ambele albume solo ale sale dovedesc fără dar și poate talentul muzical deosebit al lui Wonho, care trece prin stiluri ca EDM, balade, electro funk, asigurându-se că fiecare ascultător își găsește stilul favorit.

Acesta probabil este doar începutul, Wonho fiind într-o continuă descoperire de stiluri care îi plac, și scriind versurile din experiențele pe care le trăiește.

Regele de pe YouTube

Wonho și-a dovedit și abilitățile de a face divertisment. Pe canalul său de YouTube găsești o mulțime de conținut: filmări de tip mukbang, jurnal de călătorii, exerciții de sport, etc.. Canalul său  “ohhoho” prezintă cealaltă latură a sa, care îl completează pe cântărețul Wonho.

Atunci când a lansat canalul său de YouTube, Wono le-a promis fanilor că le va arăta prin filmările sale și alte laturi personale, și a reușit asta cu brio! Filmările sunt excelente, Wonho nu te plictisește nici măcar atunci când, pentru o oră întreagă, stă și învață într-o liniște totală.

WONHO

Wonho a filmat și cum le gătește pisicilor sale, a distrat publicul cu filmulețe în care deschidea produse/ cadouri primite, le-a arătat imagini din culisele pregătirii pentru debutul solo, a prezentat scene de la sesiunile sale foto super fierbinți, s-a filmat la sală, și cum de Ziua Indrăgostiților a pregătit special pachețele cu dulciuri pentru staff-ul și dansatorii săi.

Hello Captain Korea!

Nu putem descrie în cuvinte cât de atractiv este Wonho și cât de elegant. Pe lângă versatilitatea lui, cântărețul are și unul din cele mai bine lucrate trupuri din industrie. Fizicul său de invidiat este admirat și i-a adus mult respect din partea comunității dar  și din partea multor idoli K-pop. Mulți dintre aceștia au fost filmați în timp ce îl lăudau pe Wonho pentru mușchii săi.

WONHO

Wonho este incredibil de dedicat acestui stil de viață sănătos, de ani de zile el făcând exerciții fizice zilnic, cu orele, trezindu-se primul pentru a avea timp să meargă la sală, dar și completând asta cu diete sănătoase. Eforturile sale de ani buni de muncă asiduă sunt răsplătite acum, atât prin fizicul său impresionant, cât și prin succesul pe care Wonho îl are în a-și motiva fanii să trăiască sănătos.

Singurul Sinonim al Iubirii pentru WENEE

În spatele unui corp musculos, se ascunde o inimă de zahăr.  Fanii i-au rămas alături în cele mai grele momente, pentru că știu că el are o personalitate dulce și bună, capabilă să renunțe la multe pentru binele altora. Așa că nu doar Wonho trăiește într-o relație specială cu fanii, spunând că le datorează totul de fiecare dată când are ocazia. Și fanii sunt foarte aproape de el și spun că sunt fericiți datorită legăturii speciale cu artistul. Și asta îl face cu siguranță idolul absolut.

WONHO

De 1 martie, ziua lui de naștere, Wonho le-a scris fanilor că aceasta este ziua lor, pentru că datorită lor s-a născut din nou. În mod metaforic, așa și este, pentru că el știe că anul trecut, fanii locali și internaționali, cărora le era foarte dor de el, au împânzit Seulul cu afișe pentru a-i putea spune La Mulți Ani, în speranța că acesta le va vedea. El mai știe și că fanii așteptau cu multă nerăbdare să îl serbeze anul acesta, pe 1 martie, tocmai din acest motiv.

Scrisoarea lui este doar un exemplu dulce de interacțiuni între Wonho și fanii săi. Toate conversațiile sale cu ei sunt așa, idolul făcând schimb de rețete culinare, întrebându-i dacă și ce au mâncat și făcând cu WENEE conversații ca și cum ar discuta cu un prieten apropiat. Wonho este simplu și natural, copilăros uneori, păstrându-și modestia tot timpul. El arată  în permanență că poate face mai mult pentru fani, și niciodată destul pentru a le răsplăti fidelitatea și iubirea.

Drept dovadă a faptului că tot timpul se gândește la cum să le facă surprize la care nu se așteaptă, s-a înregistrat în mașină în timp ce conducea și cânta „WENNED” pentru fani și a postat filmulețul de ziua lui.

WONHO

LA MULȚI ANI WONHO!!!

Sursa

2 gânduri despre „#HAPPYWONHODAY : Motivele pentru care Wonho este un idol în toate sensurile cuvântului + un nou MV

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s