Hwang In Yeop își împărtășește gândurile despre viața sa ca licean și personajul pe care l-a jucat în k-drama ,,TRUE BEAUTY”

Hwang In Yeop Shares His Thoughts On Love Triangles, Being Ambidextrous, And More

Artistul a participat recent la un pictorial realizat de revista W Korea!

După realizarea fotografiilor, Hwang In Yeop a fost invitat la un interviu însoțitor, unde a vorbit despre serialul ,,True Beauty”, dar și despre situația în care a fost implicat personajul jucat de acesta, adică Han Seo Jun.

Când a fost întrebat despre cuvintele des auzite, In Yeop a spus: „Ce m-a impresionat a fost faptul că foarte mulți oameni țin cu echipa Seo Jun. Am auzit asta de foarte multe ori pe rețelele de socializare. Când ies să mănânc în oraș și port haine specifice personajului sau anumite pierc-uri, oamenii mă recunosc imediat. Sunt foarte fericiți să-l întâlnească pe Seo Jun. Nu pot scăpa nicidecum de acest personaj. Am fost în pielea lui timp de 9 luni în timpul filmărilor, iar acum mă simt ca el zi de zi.”

Actorul a absolvit școala acum 10 ani. Totuși, a decis să compare experiențele sale din timpul liceului cu cele ale personajului Seo Jun: „Uniformele școlare și lungimea părului impuse de liceu s-au schimbat cu mult de când am fost eu elev. Datorită acelor reguli stricte, părul meu a fost la o lungime medie. Nu l-am vopsit niciodată. În prezent, elevii încearcă diferite nuanțe de culori pe părul lor sau diverse coafuri, apoi le împărtășesc pe rețelele sociale. Eu nu am avut parte de așa ceva. Nu am fost un elev silitor. Mereu o supăram pe mama cu gândurile mele imature, de a mă lăsa de universitate sau altele. Voiam să devin model, astfel că nu eram interesat de cunoștințe academice. Mama m-a susținut mult și pot spune că datorită ei am reușit să-mi îndeplinesc visul de a deveni model. Mi-a cumpărat multe reviste ca sursă de inspirație.”

În serialul ,,True Beauty”, Seo Jun prezintă tot felul de talente muzicale sau fizice, printre care se enumeră cântatul, patinajul sau mersul pe motocicletă. Hwang In Yeop a spus: „Permisul de motocicletă l-am avut special pentru această dramă. Am primit un antrenor care mi-a arătat exact cum funcționează, apoi am exersat de câteva ori. Cât despre cântat, în timpul orelor mele ca student mereu am crezut că notele înalte definesc elevul ca fiind un cântăreț bun. Din cauza acestui lucru am crezut că nu am talent muzical, dar în timpul filmărilor pentru dramă mi-am dat seama că dobândesc acest talent, deși vocea mea este joasă. Am patinat o singură dată în viața mea, când eram copil mic. Nu știam că mă voi descurca atât de bine pe patinoar, deși a trecut mult timp de atunci.” a mărturisit acesta.

Fanii au fost mereu curioși de când l-au văzut pe actor scriind cu mâna dreaptă și mâncând cu cea stângă. Ca urmare, artistul a spus câteva lucruri despre acest fapt: „Când eram copil, făceam absolut orice cu mâna stângă. Părinții mei nu au fost de acord cu acest lucru. Astfel am început să schimb acest obicei și am devenit dreptaci. Când mănânc sau lovesc o minge, folosesc mâna sau piciorul stâng, dar când scriu folosesc mâna dreaptă. Totuși, pot ține foarfeca cu ambele mâini, fără să am nicio problemă. Este un lucru pe care îl cunosc toți apropiații mei!”

sursa: soompi

2 gânduri despre „Hwang In Yeop își împărtășește gândurile despre viața sa ca licean și personajul pe care l-a jucat în k-drama ,,TRUE BEAUTY”

  1. youabby

    Din punctul meu de vedere Han Seo Jun personajul pe care l-a interpretat Hwang In Yeop,a dat mult farmec serialului True Beauty,a fost peronajul meu preferat.si faptul ca a si cantat m-a facut sa fiu definitiv in echipa Seo Jun.
    II doresc lui In Yeop sa aiba parte de multe roluri care sa-i puna in evidenta talentul si charisma.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s