Marca de produse cosmetice CLIO publică un anunț cu privire la statutul celor din Stray Kids ca modele

Cosmetics Brand CLIO Makes Announcement Regarding Stray Kids’ Status As Their Brand Model

Stray Kids este noua imagine a mărcii CLIO! Agenția lansează un mesaj referitor la controversa legată de trupă.

Pe data de 28 februarie, agenția de produse cosmetice a făcut un anunț referitor la trupa Stray Kids care a fost implicată recent într-o nouă controversă. După ce Hyunjin a fost acuzat de bullying în timpul activității sale școlare, proiectele trupei au fost afectate. Ca urmare, agenția a șters toate fotografiile care îl ilustrau pe Hyunjin de pe paginile oficiale ale mărcii.

În anunț, cei din CLIO au precizat:

„Vom face un anunț pentru cei care îndrăgesc CLIO.

În primul rând, ne cerem scuze pentru întârzierea și evitarea de a oferi un răspuns public referitor la incidentul în care a fost implicat un membru al trupei Stray Kids, care a devenit imaginea noastră. În urma controversei, compania a decis suspendarea activităților promoționale ale acestui model. Am aflat de la compania trupei faptul că investigația lor este în desfășurare. Am solicitat tuturor partenerilor noștri de afacere să înceteze utilizarea conținutului care implică modelul care are de-a face cu controversa.

Înainte de incident, am furnizat multor distribuitori din străinătate mult conținut. Deși agenția noastră a solicitat continuu suspendarea conținutului, unii distribuitori nu au putut face acest lucru, date fiind împrejurările locale. Aceștia au lansat deja public câteva dintre fotografiile pentru noile promoții, însă agenția noastră își va schimba programul legat de acest lucru deocamdată.

Ne cerem scuze clienților care s-au simțit inconfortabil deoarece nu am reușit să luăm măsuri rapide în această situație. În momentul de față ne aflăm în discuție cu privire la activitățile modelului pentru viitor. În consecință, intenționăm să permitem continuarea evenimentelor promoționale.

În afară de respectivii distribuitori, tot conținutul care îl implică pe Hyunjin din Stray Kids a fost șters. Vom lucra din greu ca pe viitor să fim mult mai atenți la sentimentele clienților noștri și vom ține mai mult la părerile dumneavoastră. Vă mulțumim.”

Sursa: allkpop

 

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s