Agenția lui Dong Ha neagă acuzațiile de violență școlară aduse artistului

Dong Ha’s Agency Denies School Violence Allegations

După ce actorul Dong Ha a fost acuzat de bullying, agenția sa ia măsuri.

În data de 1 martie, un internaut anonim a publicat o postare în care l-a acuzat pe actorul Dong Ha de bullying în timpul zilelor sale de școală. Acesta a scris: „În primul rând, vreau să precizez faptul că nu am fost coleg de clasă cu Kim Hyung Kyu (numele real al actorului). Nici măcar nu-l cunoșteam personal. M-a agresat doar pentru că l-am privit. Asta s-a întâmplat în afara școlii. Îmi aduc aminte că lângă el se afla o fată. Presupun că era iubita lui. S-a apropiat de mine, apoi m-a înjurat și plesnit, însă acea fată l-a oprit. Întrucât locația era un mall, m-am simțit foarte umilit. Mai apoi, acesta a fost implicat într-un scandal împreună cu fratele lui. Din cauza acestui lucru, a uitat într-un final de mine.”

După această controversă, în data de 4 martie, compania JWIDE a făcut public un anunț legat de incident:

„Bună ziua. Aici este compania JWIDE.

Facem acest anunț cu referire la mesajul care îl acuză pe actorul nostru, Dong Ha. Imediat ce am verificat mesajul, am luat legătură cu artistul. Am confirmat că acele zvonuri sunt false. Întrucât nu ne-am putut încrede doar în mărturisirea actorului, am decis să întrebăm cunoștințele acestuia.

Vom efectua o investigație amănunțită asupra acestei situații. Vom face în așa fel încât nimeni să nu mai fie rănit din cauza zvonurilor. Compania noastră se va asigura că toate persoanele care răspândesc știri false cu scopul de a păta imaginea actorului nostru vor răspunde în fața legii.

Mulțumim.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s