Park Hye Soo vorbește despre acuzațiile de violență școlară + spune că ea a fost victima

Park Hye Soo Personally Addresses School Violence Rumors + Says She Was The One Bullied

Actrița Park Hye Soo a scris un mesaj personal pe contul de Instagram în care vorbește despre acuzațiile care i s-au adus că și-ar fi hărțuit colegii în școală.

Pe 22 februarie, agenția Park Hye Soo a negat postările care au apărut online, acuzând-o pe Park Hye Soo că a fost o agresoare atunci când era elevă. Premiera viitoarei sale drame, Dear. M”, a fost amânată din cauza acuzațiilor. Agenția lui Park Hye Soo a emis o altă declarație după ce una dintre presupuse victime a acordat un interviu, urmată de o altă declarație care respinge mărturiile date de presupușii martori. 

Pe 7 martie, Park Hye Soo a scris:

Bună ziua, aici este Park Hye Soo.

Mi-a luat mult timp să postez aceste cuvinte. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta și că a durat atât de mult. M-am tot rotit scriind, ștergând și luând-o de la capăt. Pentru că nu era adevărat, am crezut că totul va trece, dar minciunile au continuat să adune mai multe minciuni până când s-au îngrămădit ca un munte, acesta devenind din ce în ce mai înalt. Am suferit în timp ce priveam două fotografii care nu aveau legătură cu adevărul prezentându-se ca o „confirmare”, iar aceste afirmații false continuau să creeze un zid de judecată pe care mi-ar fi dificil să îl dobor.

Știu că o mulțime de oameni mă așteptau să-mi împărtășesc personal povestea. Dar motivul pentru care nu am putut face asta atât de mult timp a fost pentru că am crezut că vorbele mele nu vor avea niciun efect împotriva acestui zid de judecată care deja devenise atât de mare. Chiar dacă sunt prezentate dovezi pentru a-mi susține cuvintele, oamenii nu ar accepta adevărul ca adevăr, așa că am decis să împărtășesc această postare. 

Am mai experimentat o dată în trecut cum este să ai oameni care te judecă din cauza zvonurilor false. Prin urmare, știu cât de greu este să respingi fiecare dintre nenumăratele minciuni care ies din gura oamenilor.

În 2008, când eram în al doilea an de gimnaziu, am studiat în străinătate în Statele Unite ca elev la schimb pentru o vreme, înainte de a mă întoarce în Coreea. Când m-am întors în Coreea, ne mutasem din cartierul nostru în care locuisem înainte și, în iulie 2009, m-am înscris din nou în al doilea an de gimnaziu la o școală nouă și necunoscută. Nu știam pe nimeni altcineva la școală și au început să se întâmple lucruri înspăimântătoare pe care nu le mai experimentasem până acum.

Am schimbat școala din Gangbuk, eram cu un an mai în vârstă decât colegii mei și studiasem în străinătate în Statele Unite, dar zvonurile rău intenționate și false au început să se atașeze la aceste „adevăruri” și să se răspândească despre mine rapid. Oamenii au răspândit zvonuri că am plecat în Statele Unite pentru avort sau că nu am ajuns deloc în SUA, dar că am fost arestată pentru un comportament rău în vechiul meu cartier, iar aceste minciuni au început să mă urmărească ca și cum erau adevărate. Chiar dacă mi-am împărtășit numărul de telefon doar cu două sau trei persoane, ei l-au răspândit în așa fel încât în fiecare dimineață mă trezeam de la mesaje cu cuvinte severe de blestem și hărțuire sexuală. Îmi amintesc că mi-am verificat telefonul cu inima bătând imediat ce mă trezeam și cum plângeam în tăcere, astfel încât părinții mei să nu mă audă.

A fost un șoc sever pentru mine, care fusesem o elevă obișnuită, iubită de prieteni și profesori la vechea mea școală. Cu aproximativ o săptămână înainte să plec în Statele Unite, deși nu era o zi de școală, dirigintele  și colegii mei au organizat o petrecere de rămas-bun pentru mine. Am fost atât de fericită și am făcut fotografii cu prietenii mei și am suflat lumânările de pe un tort. Am suferit în timp ce mă întrebam cum poate cineva care fusese atât de fericit la școală să vină într-un cartier nou și să fie supus acestui tratament și să nu știe pe cine să de vina. A fost cu adevărat dificil să îndur hărțuirea care se întâmpla fără niciun motiv pe care să-l explic, dar, de asemenea, nu am putut să vorbesc cu părinții mei despre asta, care au fost fermi cu mutatul de dragul educației mele. Nu am putut vorbi cu nimeni despre asta și am suferit singură. 

Bullying-ul a devenit din ce în ce mai rău. Mâncam masa de prânz când cineva mi-a aruncat tava și mi-a pătat uniforma. Mergeam pe hol și cineva mă împingea sau mă blestema la spate. Mergeam pe holul celor din anul trei de studii și mă striga lumea, mi se va spunea că este „doar pentru că nu-mi place aspectul tău.” Eram lovită în cap în timp ce mulți elevi priveau și mi se spunea: „Eu vreau doar să te lovesc. Chiar dacă ai fi în al treilea an, te-aș fi lovit. ”

Cu toate acestea, motivul pentru care am putut suporta chiar și în acea situație a fost pentru că au existat mai mulți prieteni calzi care m-au contactat în ciuda faptului că eram agresată. Chiar dacă au existat toate aceste zvonuri și prejudecăți despre mine, acești prieteni m-au văzut și m-au plăcut pentru cine eram. Datorită lor, viața mea școlară s-a îmbunătățit încetul cu încetul. Cu toate acestea, am fost profund rănită de agresiune și am mers la consiliere psihologică timp de trei ani. Consilierea regulată m-a ajutat să trec peste aceste cicatrici și am reușit să-mi îndrept spatele după ce m-am urât și mi-am îndreptat toată amărăciunea împotriva agresorilor împotriva mea atât de mult timp.

Persoana care acum se numește victimă este aceeași persoană care mi-a răsturnat tava cu prânzul și m-a înjurat când m-am transferat prima dată la altă școală. După aceste incidente, ne-am apropiat în timpul celui de-al treilea an de liceu. În perioada în care am fost prieteni și chiar până în acest an, deși am încetat să păstrăm legătura unul cu celălalt, acea persoană a considerat că tot ceea ce s-a întâmplat între noi face parte din prietenia copilăriei. Deși situația a mers până aici și nu mai există altă opțiune decât să mă duc în fața legii, mă doare profund să mă gândesc la cum au ajuns lucrurile între mine și cineva care a fost cel puțin odată prietenul meu.

Prietenii acelei persoane au intrat pe contul meu de Instagram și au comentat minciuni, răspândind și mai mult aceste minciuni. Postările anonime care circulă online provin din capturi de ecran preluate din aceste conturi Instagram. Aceste povești a căror poziție și sursă nu pot fi verificate se răspândesc online ca și cum ar fi toate adevărate.

Vreau să o întreb pe acea persoană care continuă să răspândească minciuni, în continuă schimbare, despre mine, doar pentru a mă distruge, mai întâi prin comentariile de pe Instagram și apoi de două ori în interviuri: De ce a trebuit să mergi atât de departe? Ce poți să câștigi din asta? Chiar dacă te porți așa din speranța că mă voi rupe și mă voi distruge, nu voi fi zdruncinată. Chiar dacă durează luni, adevărul va fi dezvăluit.

La fel cum am spus mai sus, „chat-ul grupului de victime” în care zeci de oameni s-ar fi adunat se bazează pe minciuni. Primim informații despre acel grup de chat și cui îi aparține acum. În acest moment, nu are sens să facem o declarație detaliată despre toate bârfele false care se răspândesc despre mine, așa că vom lua măsuri de acum înainte fără să așteptăm sau să facem compromisuri.

Prin aceasta, am ajuns față în față cu sinele meu mai tânăr, care fusese ascuns adânc în mine, care fusese grav rănit de zvonuri și agresiuni. Dacă nu aș fi ales o slujbă care să mă pună în centrul atenției publice, s-ar putea să fi fost și faptul că aș fi vrut să împărtășesc aceste amintiri teribile și dificile cu altcineva. Dar aș vrea ca oamenii să-și amintească faptul că afirmațiile false și criticile nesăbuite care urmează sunt, de asemenea, un atac asupra altcuiva. Am avut dovezi concrete ale greșelilor din trecut făcute de cei care se numesc victime, dar nu am vrut să le fac publice pentru că am crezut că și asta ar fi o formă de atac.

Îmi pare atât de rău pentru KBS și pentru tot personalul, distribuția și echipa de la „Dear.M,” care au suferit mult din cauza mea.

De asemenea, le sunt profund recunoscătoare celor care m-au susținut și m-au înveselit, deși nu am putut vorbi mult timp. Datorită vouă, am putut examina situația în mod clar în ciuda durerii și să mă pregătesc cu atenție pentru ceea ce va urma. Chiar dacă durează mult, cred că adevărul va ieși la lumină încet, unul câte unul, și toate acestea vor trece. Mă rog ca pe viitor oamenii să învețe să vadă adevărul pentru ceea ce este. Aceasta a fost o postare foarte lungă … Vă mulțumesc că ați citit.

 

Sursa

3 gânduri despre „Park Hye Soo vorbește despre acuzațiile de violență școlară + spune că ea a fost victima

  1. mariagrafu

    Wow … Asta dovedește că se pot spune si minciuni despre idoli . Sincer , eu o credeam, o cred in continuare deoarece nu pare deloc rea si mai mult de atat nu pare nici o persoană care ar rani pe cineva intenționat.

    Apreciază

    Răspunde
  2. Pingback: K-drama ‘Dear. M’ o înlocuiește pe Park Hye Soo în urma controversei sale legate de bullying | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s