Yerin din GFRIEND împărtășește gânduri despre anumite hobby-uri și explică de ce a absentat în perioada pandemiei de COVID-19

GFRIEND’s Yerin Shares What She’s Missing During The COVID-19 Pandemic + Talks About Yoga And Hobbies She Wants To Try

Artista a devenit recent imaginea revistei Pilates S!

După realizarea fotografiilor, Yerin din GFRIEND a fost invitată să participe la un interviu însoțitor ședinței foto. Pentru început, ea a spus: „Cred că de fiecare dată când începe un an nou, îmi dau seama că am aflat mai multe despre mine. În prezent, consider că imaginea pe care o arăt acum publicului este mult mai naturală decât cea pe care am avut-o la începutul carierei mele. Mi-am dat seama că după imaginea mea foarte veselă și strălucitoare se ascund multe alte aspecte legate de personalitatea mea”.

Când a fost întrebată de aspectele care s-au schimbat de-a lungul carierei sale, Yerin a spus: „Trupa a acumulat foarte mulți fani de atunci. În prezent, putem lua legătura cu aceștia doar prin intermediul online. Mă întristează acest lucru. Îmi amintesc că în trecut ne întâlneam cu fanii în viața reală. Au fost niște momente foarte prețioase pentru mine”.

Ținând de faptul că pandemia a schimbat foarte mult viața oamenilor, Yerin a fost întrebată ce ar face dacă ar avea din nou acele momente de libertate. Aceasta a oferit răspunsul: „Mi-ar plăcea mult să vizitez grădina zoologică. Era un obicei pentru mine să vizitez animalele în fiecare an. Din păcate, anul trecut nu am mai putut face acest lucru. Se pare că nici în acest an nu pot merge. Faptul că făceam acest lucru anual, mă făcea să îmi aduc aminte de copilăria mea”.

Mai apoi, Yerin a vorbit despre sănătatea sa fizică: „Am început acum doi ani să practic yoga. Fac acest lucru de două sau trei ori pe săptămână. Nu sunt puternică din punct de vedere fizic, de asta mi-a fost greu să mă adaptez la început. Totuși, simt cum mușchii mei se află într-o dezvoltare continuă. Iau și suplimente pentru sănătate”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s