Juyeon și Hyunjae din THE BOYS vorbesc despre modă, competiția „Kingdom” și altele

THE BOYZ’s Hyunjae And Juyeon Share Their Thoughts On Fashion, Goals For Mnet’s “Kingdom,” And More

Cei doi artiști au participat recent la un pictorial realizat de revista Allure!

În pictorialul propus, Hyunjae și Juyeon din THE BOYS și-au prezentat laturile lor carismatice în mod individual. Desigur, hainele și accesoriile elegante nu au lipsit din ansamblu. Unghiile celor doi au fost pictate.

Legat de acest lucru, Juyeon a mărturisit: „Este prima dată în viața mea când unghiile mele sunt vopsite și decorate. Nu o să le șterg imediat. Mi s-ar părea o risipă. Cel mai probabil rămân așa o perioadă de timp”. Mai apoi, Hyunjae a adăugat: „Mereu am crezut că tot ce înseamnă aranjarea unghiilor este doar oja. Astăzi am aflat că există diverse autocolante foarte simplu de utilizat, menite ca să decoreze unghia. Este prima dată și în cazul meu”.

Când persoana care se ocupa cu interviul le-a adus complimente asupra aspectului fizic, Hyunjae a spus că fața lui este una obișnuită, fără a avea nimic special. Juyeon însă a răspuns: „Fiecare dintre noi avem ceva special. Ceva ce cealaltă persoană nu are. Ca exemplu, trăsăturile mele faciale sunt puțin ascuțite. În schimb, cele ale lui Hyunjae sunt foarte moi și simpatice. Suntem diferiți, dar împreună reușim să ne completăm unul pe celălalt”.

Următorul subiect abordat de cei doi a fost moda. De-a lungul carierei lor, au avut ocazia de a încerca diverse stiluri vestimentare. Legat de asta, Hyunjae a mărturisit: „Când eram mai tânăr, vedeam adesea multe haine pe placul meu în magazine. Erau scumpe. Mi-am propus să cumpăr aceste haine când voi avea mulți bani. Par genul de haine care m-ar caracteriza și ar fi exact pe placul meu. Abia aștept acel moment”.

Cei doi artiști au vorbit de asemenea, despre competiția la care au participat, anume „Road To Kingdom” și ce impact a avut aceasta asupra lor. Primul care a vorbit a fost Hyunjae, dezvăluind: „Au trecut doar trei ani de când trupa noastră a debutat. Această perioadă prin care trecem ar trebui să fie destul de obositoare. Totuși, simt că suntem în fața unui început nou. De când am participat la această competiție, pot spune că ne-am maturizat. Acum că vom participa din nou, am foarte multă încredere că ne vom dezvolta mult mai tare pe parcursul competiției”.

Juyeon a spus: ,, Nici nu am cuvinte să descriu experiența mea în cadrul acestui program. Am prins foarte multă încredere în noi și am câștigat mulți fani. Am devenit mai populari și ne-am făcut remarcați. A avut un impact mare asupra trupei. Abia aștept momentul când vom concura iar!”

sursa: soompi

Un gând despre „Juyeon și Hyunjae din THE BOYS vorbesc despre modă, competiția „Kingdom” și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s