Publicul este șocat! Drama „Vincenzo” cu Song Joong Ki nu a fost filmată în Italia!

Șoc pentru telespectatorii K-dramei „Vincenzo” , după ce aceștia au aflat că serialul nu a fost filmat în Italia!

Serialul de tip blockbuster de la tvN/Netflix  ‘Vincenzo‘ avându-l în rol principal pe Song Joong Ki este unul din cele mai dezbătute seriale online și totodată se bucură și de ratinguri extrem de bune încă de la primul episod difuzat. 

Cu un scenariu care trece de la acțiune la investigații și scene de comedie, drama este populară și în țara ei, dar și peste hotare. Pe lângă un scenariu bine redactat, acum spectatorii laudă și grafica de computer incredibil utilizată în realizarea scenelor sale. 

 

Eroul principal, Vincenzo Cassano, jucat de Song Joong Ki, este un consigliere/avocat al unei mari familii de mafioți din Italia, fiind adoptat din Coreea de Sud la vârsta de 8 ani de șeful clanului. Serialul se deschide cu scene de acțiune din Italia, unde acesta intră în conflict cu familia lui adoptivă și o părăsește după ce liderul mafiei care îl adoptase moare.

Mulți spectatori s-au întrebat cum a reușit echipa de producție să filmeze scene în palate și podgorii din Italia, în mijlocul pandemiei de COVID19. Echipa de producție a dezvăluit însă recent faptul că toate imaginile din Italia au fost realizare cu ajutorul graficii computerizate. Toate decorurile au fost realizate pe computer cu un efort minim de producție.

Fanii sud-coreeni au fost impresionați de grafica excelentă lăudând echipa de producție: „Am zis că au filmat înainte de COVID, wow, e uimitor,” „Și capacitatea de concentrare a actorului e incredibilă, cred că  a fost foarte greu să filmeze în acel mediu”, „Este atât de incredibil” „Grafică pe Computer?!E o nebunie”, „Este așa de fascinant, părea totul atât de real” sau „Este absolut uimitor, foarte, foarte uimitor.”

Sursa: allkpop

Un gând despre „Publicul este șocat! Drama „Vincenzo” cu Song Joong Ki nu a fost filmată în Italia!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s