„How You Like That” de la BLACKPINK devine melodia cu cel mai rapid videoclip care depășește 800 de milioane de vizualizări

BLACKPINK’s “How You Like That” Becomes The Fastest K-Pop Girl Group MV To Hit 800 Million Views

Videoclipul muzical al piesei „How You Like That” de la BLACKPINK atinge noi performanțe!

În data de 13 martie, videoclipul muzical al melodiei „How You Like That” a depășit pragul de 800 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acesta a fost lansat pe 26 iunie 2020, fapt ce denodă că a avut nevoie de opt luni și 15 zile pentru a le aduce fetelor un nou record.

De asemenea, BLACKPINK a deținut și recordul anterior al celui mai rapid videoclip lansat de o trupă feminină de K-pop care strânge 800 de milioane de vizualizări cu melodia „DDU-DU DDU-DU”, care a avut nevoie de zece luni și 26 de zile pentru această reușită.

Acesta este al cincilea clip al grupului care atinge acest prag, alături de „DDU-DU DDU-DU” , „BOOMBAYAH”, „Kill This Love” și „As If It’s Your Last”.

Felicitări fetelor din BLACKPINK!

Sursa: soompi

 

Un gând despre „„How You Like That” de la BLACKPINK devine melodia cu cel mai rapid videoclip care depășește 800 de milioane de vizualizări

  1. Gaby

    Bună. Sunt un fan kpop și ador sa citesc articole pentru a fi mereu la curent. In primul rând, as dori sa va mulțumesc pentru efortul depus pentru a traduce articole. In al doilea rând cred ca ar trebui să fiți mai atenți : titlul si conținutul acestui articol de exemplu poate lăsa de înțeles ca aceasta melodie este cea care a strâns cele mai multe vizualizări from all times….fapt ce nu este adevărat. De asemenea mai exista mica problemă legată de typos care sunt prezente in probabil 3/5 articole si alegerea câteodată îndoielnică a cuvintelor pentru unele traduceri.
    Sper ca nu luați in nume de rău acest comentariu dar consider ca sunt aspecte importante cand vine vorba de acest tip muncă. Fighting !

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s