JB din GOT7 vorbește despre numele său de scenă și părăsirea companiei JYP + altele

GOT7’s JB (JAY B) Talks About His Different Stage Names, Leaving JYP Entertainment, And More

JB din GOT7 a participat recent la o ședință foto realizată de revista Arena Homme.

După terminarea ședinței foto, artistul a vorbit despre contractul său încheiat cu JYP Entertainment și despre viitorul trupei GOT7: „Ne-am împărtășit cu toții opiniile legale de activitățile noastre solo sau în echipă, urmând să decidem ce va face fiecare de acum încolo. Mi-am luat responsabilitatea de a scoate un cântec, așa că am făcut asta recent. Trupa noastră a rămas încă intactă. Trebuie să fim precauți în următorii pași spre viitor.”

Mai apoi, acesta a adăugat: „În timp ce promovam alături de GOT7, mereu îmi făceam griji de organizarea unui anumit eveniment. Îmi plăcea să particip la procesul de creație, dar și la realizarea MV-ului. Mereu mi-a plăcut să văd totul sau chiar să mă implic în activități. Acum, trebuie să ne ocupăm singuri de toate astea. De aceea, avem nevoie de o mentalitate puternică pentru a reuși. Toți am crezut că vom cădea într-un decalaj dacă vom părăsi agenția, însă am decis să trecem și de acest obstacol cu curaj.”

Numele real al artistului este Jae Bum. Acesta a debutat ca lider în trupa GOT7 sub numele de JB. Recent și-a schimbat numele de solist în JAY B. Întrebat despre această diversificare de nume, acesta a spus: „Prin JAY B vreau să prezint un stil hip hop. Am avut numele de Def pe vremea când eram stagiar, iar acest nume îmi e drag. Mi-ar plăcea să pot folosi ambele nume deodată, prezentând două personalități de ale mele. Vreau să fiu un artist natural care inspiră oamenii”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s