Urmăriți aceste 5 drame ce îl au pe Lee Jong Suk în rolurile principale

Lee Jong Suk a terminat serviciul militar în luna ianuarie a acestui an!

Până în prezent, actorul nu s-a angajat să joace în niciun proiect nou, dar noi așteptăm cu nerăbdare îl vedem iarăși pe micile ecrane.

Am ales câteva dintre cele mai bune drame în care îl putem vedea Lee Jong Suk drept protagonist masculin. Acestea sunt seriale interesante, captivante și distractive, cu povești grozave și spectaculoase.

Aruncați o privire la top-ul nostru!

1. W-Two Worlds

O stea strălucitoare în filmografia cuprinzătoare a lui Lee Jong Suk, unde actorul îl interpretează pe Kang Chul, un director executiv medaliat cu aur olimpic dintr-un univers alternativ. Han Hyo Joo o joacă pe Oh Yeon-Joo, fiica unui autor de webtoon. Acesta este trasă în lumea fictivă pe care tatăl ei a creat-o și ajunge să se implice în rezolvarea unei crime împreună cu eroul poveștii. Este o dramă captivantă și distractivă pe care o recomand cu drag!

2. While You Were Sleeping

Lee Jong Suk îl interpretează pe Jung Jae Chan, un procuror care își propune să ofere dreptate celor care au nevoie de ea. El întâlnește o jurnalistă hotărâtă, Nam Hong Joo interpretată de Bae Suzy, care poate vedea viitorul oamenilor aflați în pericol. Ei fac echipă pentru a rezolva multe dosare penale din oraș. Drama îl are și pe Jung Hae In în rolul lui Han Woo Tak, un ofițer de poliție care dezvoltă o pasiune secretă pentru Nam Hong Joo. Aceasta este o dramă delicioasă, plină de suspans!

3. Pinocchio

Una dintre dramele mele preferate cu o coloană sonoră uimitoare! Lee Jong Suk îl interpretează pe Choi Dal Po, un tânăr hotărât să-și caute fratele pierdut și să șteargă pata de pe numele familiei sale. Între timp, Park Shin Hye o interpretează pe Choi In Ha, care dorește să calce pe urmele mamei ei, un reporter celebru. Cei doi sunt reporteri în devenire care au motive complet diferite pentru a fi în această profesie. Este o dramă socială minunată în care se vorbește despre jurnalismul responsabil și etică. Trebuie să o urmăriți!

4. Romance Is A Bonus Book

Aceasta este prima dramă de comedie romantică a lui Lee Jong Suk, în care joacă împreună cu Lee Na Young. Lee Jong Suk îl interpretează pe Cha Eun Ho, un editor senior de cărți care se îndrăgostește de prietena sa mai în vărstă, Kang Dani-I. Drama abordează subiectul romantismului din perioada mai-decembrie, diferența de vârstă, sexismul și dificultățile financiare cu care protagoniștii se confruntă. Povestea dintre Lee Jong Suk și Lee Na Young este dulce și fermecătoare!

5. The Hymn Of Death

În această dramă, Lee Jong Suk joacă alături de talentata Shin Hye Sun. Drama este bazată pe evenimente reale ce au avut loc în perioada colonială japoneză. Lee Jong Suk joacă rolul unui dramaturg căsătorit, Kim Woo Jin, care se îndrăgostește de soprana Yun Sim Deok, interpretată de Shin Hye Sun. Este o poveste de dragoste dulce-amară ce îți va răscoli inima. 

Care este drama voastră preferată în care a jucat Lee Jong Suk? Spuneți-ne în comentarii!

Sursa

3 gânduri despre „Urmăriți aceste 5 drame ce îl au pe Lee Jong Suk în rolurile principale

 1. mariagrafu

  Chiar e un actor si model minunat.. i-am urmărit toate k-dramele până acum și nu regret , joacă genial si e super carismatic , te face să-l iubești 💜💫 abia astept sa accepte noi proiecte

  Apreciază

  Răspunde
 2. Yuki

  Mi-e mi-a plăcut Filmul VIP,pot spune că am fost șocată de diferența de la băiat dulce la un phisopat dar într-un mod al naibi de plăcut..Pup echipa K-pop😚

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s