Park Na Rae își cere scuze pentru glumele sexuale pe care le-a făcut în emisiunea sa + show-ul se va suspenda

Park Na Rae Apologizes For Sexual Jokes Made On Web Variety Show + Show To Be Canceled

Comediana Park Na Rae a lansat o declarație oficială referitoare la glumele sale cu tentă sexuală din cadrul emisiunii „Hey Na Rae!”

Comediana a făcut o serie de glume sexuale de-a lungul noului său episod. Deoarece semnul 25+ nu a fost postat odată cu episodul, oamenii care îndrăgesc emisiunea femeii au izbucnit. Astfel, s-a creat o adevărată controversă pe rețelele de socializare, fanii fiind furioși de această ieșire a lui Na Rae.

Pe data de 25 martie, aceasta a lansat o declarație oficială în numele agenției în care se află, JDB Entertainment.

„Bună ziua. Aici este agenția lui Park Na Rae, JPD Entertainment.

Ne cerem scuze pentru că am întârziat cu mult această declarație. Acest document a fost exclus după lungi convorbiri cu producția noastră, dar acum în sfârșit o putem publica.

Recunoaștem faptul că videoclipurile noastre au avut un conținut nepotrivit iar acest lucru a creat disconfort printre telespectatori. De aceea, ne plecăm capul în fața voastră și ne cerem scuze.

Ca urmare, Park Na Rae a fost de acord să părăsească emisiunea oficial. Vom avea mai mult timp pentru a reflecta asupra proiectelor noastre prezente și viitoare. Vom fi mult mai prudenți cu scenariile și alegerile pe care le facem.”

După aceea, comediana a postat o scrisoare scrisă de mână pe contul său oficial de Instagram, unde a menționat:

„M-am gândit foarte mult la ce să scriu în acest mesaj. Îmi pare foarte rău pentru conținutul neadecvat pe care l-am prezentat în emisiunea mea. Responsabilitatea mea era una mare și importantă în organizarea emisiunii. Mi-a fost încredințată cu încredere. Eu mă ocupat de animație, filmări, scenariu și invitați. Din cauză că am avut foarte multe minusuri în acest sens și în munca mea, am eșuat. Primisem atât de multă dragoste și atenție din partea fanilor… Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit și îngrijorat cu acțiunile mele negândite. Nu pot face altceva decât să-mi cer scuze. Voi încerca ca pe viitor să devin o persoană care se gândește la lucrurile pe care le spune. Îmi pare rău.”

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s