Mingyu, Wonwoo, THE8 și Jeonghan din Seventeen discută despre cariera lor

SEVENTEEN’s Mingyu, Wonwoo, The8, And Jeonghan Reflect On Their Career

Cei patru idoli au avut recent o colaborare cu revista Cosmopolitan, unde au reflectat asupra carierei lor.

În realizarea fotografiilor au fost folosite diverse efecte 3D. Legat de acest aspect, Jeonghan a comentat: „Cred că este prima oară când sunt atât de entuziasmat să văd rezultatele unei ședințe foto! Poate e din cauza faptului că nu am mai încercat acest concept, însă chiar m-a surprins plăcut să văd cât de bine am ieșit în fotografii”.

Ceilalți au fost de acord cu comentariul acestuia, urmând ca Mingyu să adauge: „Poate e din cauză că am slăbit, dar aproape nu m-am recunoscut în aceste fotografii. Conceptul mi-a plăcut mult”.

Mai apoi, cei patru au discutat despre revista lor personalizată numită „GOING”. THE8 a explicat: „Jeonghan s-a ocupat cu interviurile digitale. Mingyu a fost editorul și fotograful, între timp ce Wonwoo se ocupa cu partea video. Eu am fost stilistul. Dino a mai asistat la filmări de asemenea, iar Woozi a ajutat pe partea stilistică”.

Jeonghan nu s-a putut abține din a face un comentariu amuzant, zicând: „Am realizat interviuri digitale cu Vernon. M-a durut gâtul după finalizare”.

Proiectul i-a ajutat mult pe aceștia să observe părțile de organizare, dar și în dezvoltarea anumitor competențe. Mingyu a explicat: „Videoclipurile sunt editate des în general, din cauza faptului că eu vorbesc foarte mult. Uneori, anumite lucruri pe care le spun, nu apar în videoclip”.

THE8 a mai adăugat: „Chiar dacă ne mai certăm uneori din anumite motive, ne adunăm cu toții pentru a rezolva situația. Ne împăcăm rapid, pentru că avem același scop. Vrem ca proiectul să ia amploare”.

Mai apoi, fiecare membru a fost întrebat care este melodia pe care o ascultă cel mai des. Ca urmare, Jeonghan a ales fără ezitare melodia „Second Life”, urmat de Wonwoo care a ales „Without You”. Mingyu a spus „Don’t Wanna Cry”. Mai apoi, THE8 a spus: „Observ că există un factor comun între noi patru. Fiecare am ales câte o melodie sentimentală, dragă sufletului nostru. Dacă ar fi Hoshi aici acum, ar alege melodia Clap”.

sursa: soompi

Un gând despre „Mingyu, Wonwoo, THE8 și Jeonghan din Seventeen discută despre cariera lor

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s