Producătorii emisiunei „Kingdom: Legendary War” clarifică problema cu bugetul pentru trupe, înlăturarea lui Yunho și altele

Pe 1 aprilie, producătorii și participanții la competiția de la Mnet, „Kingdom: Legendary War„, au fost prezenți la o conferință de presă, fix înaintea premierei din această seară.

Toate cele șase echipe, BTOB, iKON, SF9, THE BOYZ, Stray Kids și ATEEZ, au pozat în fața presei, după care reprezentanții din fiecare grup s-au alăturat lui Park Chan Wook, producătorul Lee Young Joo, și Changmin din TVXQ pentru o serie de întrebări.

Mai întâi, producătorul Lee Young Joo a explicat regulile și procesul de votare pentru „Kingdom: Legendary War”, care va fi diferit de competiția preliminară, „Road To Kingdom”. Producătorul a declarat: „Din punctul de vedere al evaluării, câștigătorul din fiecare rundă va fi determinat de artiștii ce concurează în proporție de 25%, de către experți, în proporție de 30%, iar 40% din rezultate vor fi determinate de voturile fanilor locali și internaționali, 10% din rezultate fiind influențate de vizionările de pe YouTube. Pentru o evaluare cât mai obiectivă, am inclus și fanii internaționali. De asemenea, am invitat 30 de experți din industrie care vor judeca fiecare rundă. La moment, noi nu putem dezvălui cine sunt ei, dar printre ei sunt producători, critici de muzică, coreografi, directori de platou și alții. Pentru runda finală, care va fi în transmisie directă, regulile vor fi un pic diferite. Nu va fi nimeni eliminat. Fiecare grup are o culoare diferită și reprezintă potențialul într-un mod unic, va fi ridicol să eliminăm pe cineva.

Următorul subiect a fost Yunho din TVXQ, care era de la început în poziția de prezentator, până ce a izbucnit controversa lui privind violarea regulilor de distanțare COVID-19. Noi vom edita segmentele în care apare Yunho până la episodul trei. După aceea, Changmin va prezenta competiția de unul singur. Changmin a fost un prezentator ideal până acum și a oferit sfaturi echipelor. El a dat dovadă de o imagine respectabilă de senior. Suntem foarte recunoscători să îl avem alături. Chiar dacă este doar prezentator, el conduce programul și personalul. Sperăm că spectatorii vor aprecia eforturile lui.”

La sfârșit, domnul Park s-a adresat și celei mai recente controverse. Recent, unele surse de media au raportat că unele echipe au fost acuzate de violarea limitei bugetului pentru o evoluție pe scenă. Totuși, Mnet a publicat o declarație în care se specifică că a fost o eroare de comunicare după ce s-a decis schimbarea limitei, iar nu toate echipele au fost anunțate corect. „Ne cerem scuze pentru problemele controversate ce au apărut chiar înainte de premieră. Să clarificăm, nu a fost nici un incident în care am fost nevoiți să amânăm filmările din cauza dezacordurilor. Nici o echipă nu primește tratament preferențial. Apăruse o problemă ce ține de planificarea în scenă. Totuși această evoluție a fost aprobată. Noi sperăm sincer că nici una din cele șase trupe nu au avut pagube din cauza acestui incident. Am discutat cu fiecare agenție despre problemele ce au apărut în primele două runde. Cu acordul fiecărei agenții, noi am lucram la problema de buget pentru a-i permite fiecărei trupe să gândească evoluțiile cât mai bine. Nu va fi nici o problemă privind producerea în scenă începând cu runda a treia.”

sursa: allkpop

5 gânduri despre „Producătorii emisiunei „Kingdom: Legendary War” clarifică problema cu bugetul pentru trupe, înlăturarea lui Yunho și altele

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s