Surse susnțin că Jiyoung, ex-KARA, a fost urmărită de către președinta agenției sale japoneze

Presa japoneză a descoperit că Jiyoung, fosta membră a trupei KARA, ar fi fost urmărită de către președinta fostei sale agenții din Japonia, care și-a hărțuit sexual alte artiste.

Pe 1 aprilie, portalul știri de divertisment japonez Weekly MoonChun a lansat un articol cu titlul „Motivul pentru care Jiyoung din KARA și-a părăsit agenția Sweet Power.”  Potrivit reportajului, Jiyoung ar fi suferit din cauză că președinta agenției sale din Japonia, Sweet Power, o individă numită  Naomi Okada, ar fi urmărit-o. Există zvonuri care susțin că președinta este suspectată de hărțuire sexulă continuă a fetelor din agenție și se pare că aceasta s-ar fi culcat cu mai multe vedete feminine din agenția sa.

O persoană despre care se spune că este din interiorul companiei ar fi dezvăluit: „Președinta este profund obsedată de Jiyoung. Jiyoung este foarte tulburată și vrea să plece.” Totuși, agenția coreeană a lui Jiyoung, KeyEast, a negat aceste zvonuri și a comentat: „Acest raport nu este adevărat. Ea nu are nicio legătură cu această situație și toate informațiile nu au niciop justificare”

Jiyoung a semnat un contract cu KeyEast în decembrie 2019. Potrivit portalului japonez, ea și-ar fi încheiat și contractul cu Sweet Power luna trecută.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s