Fanii lui Yujeong din Brave Girls donează unui centru local de copii pentru a sărbători alegerea cântăreței drept model pentru „Turtle Chips”

Acum câteva zile, a fost anunțat că Yujeong a fost aleasă model pentru brandul de snack-uri „Turtle Chips”, iar, pentru a sărbători, fanii Brave Girls au organizat un eveniment special!

Fanii sunt cei care au cerut în primul rând companiei Orion să o aleagă pe Yujeong drept model pentru „Turtle Chips”, întrucât multe persoane au observat asemănarea sa cu personajul Squirtle din Pokemon.

Pe 31 martie, brandul a anunțat în sfârșit că Yujeong este noul lor model. Echipa de marketing a decis să ofere fanilor câte o pungă de snack-uri drept cadou pentru eforturile depuse. Membrii echipei au recunoscut că au fost impresionați de dorința puternică a fanilor implicați și de aceea au simțit nevoia de a-i răsplăti. Cu toate acestea, fanii au refuzat politicos cadoul și au cerut ca snack-urile să fie donate unui centru local pentru copii.

Acest gest a început o adevărată mișcare, iar oamenii donează în numele lui Yujeong. Aceștia comandă snack-uri online și le trimit unui centru local pentru copii. Unii au donat și alte lucruri, precum periuțe de dinți, orez, carne și multe altele.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s