Seulgi din Red Velvet va fi gazda unei noi emisiuni

Red Velvet’s Seulgi Becomes MC For Web Music Program

Seulgi din Red Velvet va fi prezentatoarea unei noi emisiuni cu tematică muzicală, intitulată „The Wise Music Encyclopedia”!

Compania de producții muzicale 11018 a spus că va realiza un proiect de arhivă numit „The Wise Music Encyclopedia”, care are legătură cu documentarul de muzică marca SBS, „Legendary Stage Archive K”.

„The Wise Music Encyclopedia” este o producție care se bazează pe interviuri ale artiștilor care au contribuit de-a lungul vremii la cele mai populare melodii, atingând note mai seriose ale aspectelor din viețile lor. Artista internațională Seulgi va face echipă alături de criticul muzical Kim Zakka pentru a purta discuții prietenoase, dar și profesionale cu invitații emisiunii.

Seulgi a spus: „Sunt curioasă de poveștile pe care le ascunde muzica lansată înainte de anul nașterii mele și cred că experiențele artiștilor îmi vor oferi posibilitatea de a crește. Voi juca un rol în încercarea de a face istoria muzicii amuzantă și realistă pentru telespectatorii care au aceeași vârstă ca mine.”

Compania 11018 a declarat: „În loc să punem capăt mult iubitului ‘Legendary Stage Archive K’, ne vom continua proiectul pentru a arhiva muzica populară. Primul conținut este ‘The Wise Music Encyclopedia’. Interesul și pasiunea lui Seulgi pentru rolul de prezentatoare sunt uimitoare.”

„The Wise Music Encyclopedia” va fi difuzată în fiecare vineri pe canalul oficial de YouTube al companiei.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s