Han Ji Hyun vorbește despre rolurile pe care și le-ar dori în viitor și drama „The Penthouse 2”

Han Ji Hyun Talks About Her Character In “The Penthouse,” What Roles She Wants To Play In The Future, And More

Actrița a participat la o ședință foto și un interviu realizat de revista Cosmopolitan!

După realizarea fotografiilor elegante, Han Ju Hyun a decis să discute puțin despre noul sezon al dramei „The Penthouse 2” și rolul personajului jucat de aceasta.

Persoana care s-a ocupat de interviu a subliniat faptul că mulți oameni consideră că numele personajului, Joo Seok Kyung, i se potrivește chiar mai bine decât numele său real. Artista a răspuns: „Este un nume potrivit unui personaj. Am auzit că acest nume semnifică o oglindă de sticlă. Îmi place foarte mult numele, însă îl prefer pe cel real, deoarece este numele pe care mi l-au dăruit părinții mei”.

Legat de caracterul malefic al lui Seok Kyung, actrița a spus: „Când am citit scenariul, am fost puțin surprinsă. Mă întrebam dacă voi reuși să joc o asemenea personalitate puternică. Recunosc, m-am simțit atrasă de personaj și doream să interpretez acest rol cât se poate de bine. Îmi place mult rolul. Simt că o parte din mine se aseamănă ei, iar asta face ca interpretarea mea să fie mult mai reușită”.

Discutând de schimbarea personajului său de-a lungul celor două sezoane, Ji Hyun a adăugat: „În primul sezon era foarte imatură. Tânără și directă, spunea tot ce avea în minte fără să ia în considerare consecințele. Acum, după moartea mamei sale, a devenit mult mai atentă cu modul său de a se comporta. E mult mai vicleană acum”.

Mai târziu, actrița a discutat despre rolurile pe care le-ar încerca în viitor: „Aș vrea să interpretez un personaj senin și drăguț, dar cred că asta mai poate aștepta un timp. Acum mi-ar plăcea să joc rolul unei persoane distractive și pline de viață. Mi-ar plăcea să joc într-o dramă istorică, mai ales un rol negativ. Poate aș putea fi chiar o regină nemiloasă. Există atâtea rolui pe care aș vrea să le încerc încât abia mă mai pot gândi la altceva!”, a spus aceasta râzând.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s