JinJin din ASTRO și Kino din PENTAGON vor ca I.M din MONSTA X să participe la Podcast-ul lor de la DIVE Studios

JinJin din ASTRO și Kino din PENTAGON și-au exprimat aprecierea și dragostea față de I.M din MONSTA X.

În al doilea episod din  podcast-ul lor de la DIVE Studios UNBOXING w/ JINJIN & KINO, cei doi idoli au  “deschis” cântecele lor favorite din luna martie. Playlist-ul lui JinJin l-a inclus pe mezinul MONSTA X I.M cu melodia de titlu “God Damn”  de pe albumul său solo de debut Duality.

JinJin a mărturisit că a vorbit des despre muzică cu I.M și că îl admiră. El i-a lăudat nu numai melodia de titlu, ci întregul album. Acesta a spus: “Cred că I.M s-a explicat pe el prin intermediul acestui album. El (I.M) are modul său unic de a fi. Are mândrie. Cred că este un tip cu adevărat cool chiar dacă este prietenul meu. Am multe de învățat de la el…“

El și  Kino au dezvăuit că amândoi sunt prieteni cu I.M. Când și-au dat seama că amândoi îl cunosc, au sugerat să îl invite în show-ul  lor! Având în vedere faptul că descrierea podcast-ului lor include “cunoașterea artiștilor care le sunt prieteni”, chiar că există acum șanse reale ca acest lucru să se întâmple în viitor!

JinJin și Kino și-au demonstrat prietenia cu I.M și prin faptul că, după podcast, I.M a postat un  videoclip pe contul de TikTok al grupului MONSTA X, în care dansa pentru provocarea ASTRO #One_Challenge cu prietenul său.

Fanii au observat că fundalul de la filmarea de pe TikTok seamănă cu decorul unde se filmează UNBOXING w/ JINJIN & KINO,  așa că mulți cred că  JinJin și Kino au reușit deja să îl recruteze pe I.M!

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s