Pledis Entertainment dezvăluie o declarație cu privire la participarea membrului Aron la activitățile grupului!

Pledis Entertainment Releases Statement Regarding Aron’s Participation In NU’EST’s Upcoming Comeback

Pledis Entertainment a împărtășit o declarație despre starea de sănătate a membrului Aron.

În luna ianuarie, Pledis anunțase că Aron se confrunta cu simptome de anxietate și că își va lua o pauză temporară pentru a se concentra asupra recuperării. Apoi a fost dezvăluit că NU’EST va reveni în aprilie, iar în teasere apare și Aron.

În data de 11 aprilie, agenția a împărtășit o nouă declarație despre participarea lui Aron la viitoarele activități de revenire ale grupului.

„Buna ziua. Aici este Pledis Entertainment.

Am dori să oferim câteva informații despre Aron, membru al grupului NU’EST, și despre participarea sa la activitățile trupei pentru cel de-al doilea album întreg, „Romanticize”.

După sfatul medicului său din ianuarie, potrivit căruia Aron avea nevoie de odihnă și recuperare din cauza simptomelor de anxietate, el s-a concentrat asupra recuperării sale.

Preocuparea lui cea mai importantă a fost să se asigure că nu provoacă îngrijorare fanilor care au așteptat cu nerăbdare noul album de la NU’EST și, prin urmare, a lucrat îndeaproape cu medicii pentru a se pregăti de revenire.

În timp ce artistul însuși dorește să participe pe deplin la activități cu ocazia lansării albumului de studio al grupului, compania a stabilit că participarea sa la toate activitățile și emisiunile oficiale poate pune o presiune nejustificată pe Aron. Planificăm să acordăm cea mai mare prioritate sănătății și bunăstării artiștilor și să arătăm flexibilitate în participarea lui Aron la promoții. Vă cerem înțelegerea generoasă.

Ne vom strădui să-l asistăm pe artistul nostru pentru a ne asigura că rămâne sănătos și este pregătit să apară în fața fanilor. Vom oferi noutăți separate cu privire la participarea exactă a membrului Aron la activități.

Dorim să exprimăm mulțumirile noastre tuturor fanilor care susțin NU’EST și al doilea album întreg, „Romanticize”. Vă cerem dragostea și sprijinul vostru pentru NU’EST”.

Albumul va fi lansat oficial pe data de 19 aprilie!

Sursa

Lasă un comentariu