Onew, Youngjae, Wonpil și Baekho strălucesc asemenea soarelui în pozele teaser pentru musicalul „Midnight Sun”

Onew, Youngjae, Wonpil, Baekho et Kei brillent dans les teasers de la comédie musicale

Sunteți curioși să îi vedeți pe Onew (SHINee), Youngjae (GOT7), Wonpil (DAY6), Baekho (NU’EST) și pe Kei (Lovelyz) jucând împreună?

Aceștia s-au unit pentru a crea musicalul romantic „Midnight Sun”, prin care ne vor spune povestea lui Hae Na și a lui Ha Ram, care se întâlnesc și cântă cea mai strălucitoare melodie de pe soare. Povestea originală a început ca un film în Hong Kong în 1993 după care a fost transformată într-un roman, un film și o dramă japoneză. Proiectul a continuat să primească dragoste din partea întreagii lumi și astfel a ajuns să fie transformată și într-un film la Hollywood.

Pe 12 aprilie, compania de producție SHINSWAVE a lansat postere cu Onew, Youngjae, Wonpil, Baekho și Jo Hoon. Afișele prezintă actori de sex masculin care întruchipează personalitatea strălucitoare a lui Ha Ram prin farmecele lor unice. Cu legenda „Un băiat care strălucește ca soarele de la amiază”, imaginile transmit o energie răcoritoare având ca și fundal marea rece și căldura soarelui.

Primul trailer începe cu textul: „O mărturisire unui băiat care strălucește ca soarele”. Se va desfășura o primă melodie de dragoste frumoasă” și începe cu Wonpil cântând piesa originală „Meet Me When the Sun Goes Down”. Teaser-ul ne arată momente emoționante în care Hae Na și Ha Ram se bucură de muzică împreună.

„Midnight Sun” se va ține în perioada 1 mai – 25 iulie la Centrul pentru Arte Kwanglim. Musicalul va fi difuzat în întreaga lume. Puteți urmări trailerul de mai jos: 

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s