Seo Ye Ji își șterge toate postările de pe Instagram în urma scandalului în care este implicat Kim Jung Hyun

Seo Ye Ji și-a șters toate postările de pe contul personal de Instagram după ce Dispatch a spus că aceasta este în spatele comportamentului răutăcios al lui Kim Jung Hyun de pe platourile de filmare ale dramei Time.

Potrivit presei coreene, postările au fost șterse în după-amiază zilei de 12 aprilie, la doar câteva ore de la apariția reportajului marca Dispatch.

Cum a fost anterior raportat, Dispatch a dezvăluit mai multe conversații dintre Seo Ye Ji și Kim Jung Hyun, care la acea vreme erau împreună. În conversații, actrița îi spunea iubitului ei să nu aibă niciun contact fizic și nici să salute membrii personalului dramei „Time”, în special dacă erau femei. De asemenea, a insistat ca Kim Jung Hyun să ceară modificarea scenariului dacă erau implicate scene romantice.

Momentan, reprezentanții lui Seo Ye Ji și Kim Jung Hyun nu au comentat situația problemantică. Între timp, s-a spus că Seo Ye Ji va participa pe 13 aprilie la proiecția test al celui mai recent film al său Recalled.

Sursa: allkpop

Un gând despre „Seo Ye Ji își șterge toate postările de pe Instagram în urma scandalului în care este implicat Kim Jung Hyun

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s