SHINee dezvăluie planurile pentru următoarele luni

SHINee révèle les plans à venir, y compris les sorties en solo, le concert solo de Taemin, et plus

Veteranii de la SM Entertainment abia au revenit cu o nouă melodie și deja au planul făcut pentru lunile următoare.

Trupa SHINee a dezvăluit ceea ce și-a propus atât ca și activități de grup cât și individuale. Mezinul Taemin a dezvăluit că în luna mai va lansa un album solo, Minho va face parte din echipa de actori a unei kdrame, Onew va participa la punerea în scenă a musicalului „Midnight Sun” iar SHINee va găzdui un eveniment prin care vor sărbători prima aniversare a fanilor SHAWOLS.

După ce a oferit spoilere referitoare la viitorul său album, Taemin a spus că va organiza un concert solo, „Beyond LIVE”, în data de 2 mai. Key a comentat că Taemin a lansat atât de multe melodii încât ar fi dificil să le interpreteze pe toate în cadrul concertului său însă mezinul a adăugat faptul că lista pieselor a fost aproape completă pentru concert.

Pe lângă toate acestea, Taemin nu s-a abținut din a ne încânta și cu planurile lui Key : „În iulie, va fi un lansat album solo al lui Key”, la care a adăugat „Sincer, albumul solo al lui Key ar fi trebui să apară acum”. Key a glumit că ar putea fi amânat pentru Crăciun, dar planul actual este de a lansa albumul în iulie. Taemin a continuat: „În iulie este și ziua mea de naștere, pe care toată lumea o așteaptă „. Key a glumit: „De aceea voi avea ziua de naștere a lui Taemin ca și concept [pentru albumul meu] iar Onew îmi poate sărbători ziua de naștere în septembrie”. Membrii au explicat apoi că Onew intenționează să lanseze și un album solo în septembrie. Taemin și-a exprimat speranța că Onew va lansa un cântec dance pentru următorul său album solo.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s