Yeo Jin Goo ne spune impresiile sale după „Beyond Evil”

Yeo Jin Goo parle de son travail avec Shin Ha Kyun, des raisons pour lesquelles il a choisi de jouer dans «Beyond Evil», etc.

Yeo Jin Goo a vorbit despre impresiile create în urma colaborării cu Shin Ha Kyun și motivele pentru care a ales să joace în „Beyond Evil”.

Despre Shin Ha Kyun a dezvăluit următoarele: „Când m-am văzut jucând, nu mi-am putut da seama dacă a fost bine sau nu. Simțeam că boxez și că actoria devine din ce în ce mai grea. În timpul „The Crowned Clown”, managerul și personalul au fost de mare ajutor. În trecut, deși am primit mult ajutor, nu am putut să-mi fac propria piesă, dar de data aceasta am reușit.”

Acesta a continuat: „În trecut am primit mult ajutor și sfaturi de la seniorii mei, dar pentru această dramă am venit cu propriile întrebări și mi-am găsit propriile răspunsuri în timp ce filmam. Mi-am dat seama că aveam nevoie de convingere. Am încercat mai întâi acest lucru în „The Crowned Clown” și l-am dezvoltat mai departe în „Hotel Del Luna”. Și ceea ce mi-a confirmat această credință pentru mine a fost „Beyond Evil”.

Când a fost întrebat ce își dorește cel mai mult să facă acum că filmările s-au terminat, actorul a spus: „Chiar vreau să călătoresc. Desigur, îmi revizuiesc planurile de viitor, cultiv plante medicinale acasă și mă gândesc să învăț să cânt din nou la pian și la chitară.”

Serialul „Beyond Evil” și-a finalizat difuzarea în data de 10 aprilie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s