5 drame coreene din 2021, care au legătură cu viața idolilor k-pop!

Anul 2021 este un an plin de surprize. Acestea sunt cele 5 drame coreene care vor fi lansate în viitorul apropiat, având ca temă viața idolilor din industria k-pop!

Conceptul acestor drame are o importanță mare pentru fanii din toată lumea. Prin aceste povești care au ca actori chiar idoli k-pop, personajele vor să deschidă ochii publicului care susțin faptul că viața unui idol este una „perfectă”.

Prin episoadele dramelor, fanii vor avea ocazia de a observa problemele prin care trece un idol zi de zi, în diferite situații.

1. „Imitation”

 5 K-Dramas About K-Pop Idols In 2021

Drama „Imitation” conține o distribuție plină de idoli k-pop din grupuri diferite. Printre acești actori se enumeră: Jung Ji So, Jongho din ATEEZ, Chani din SF9, San din ATEEZ, Su Woong din Boys Republic, Yunho din ATEEZ, Lim Na Young, Jun din U-KISS, Park Yuri, Ahn Jung Hoon, Seonghwa din ATEEZ, Ji Yeon din T-ARA, Min Seo, Danny Ahn din g.o.d, Shim Eun Jin.

KBS a dezvăluit faptul că are planuri mărețe cu această dramă, dorind să inspire totodată iubitorii muzicii k-pop.

2. „I’ll Become Your Night”

 5 K-Dramas About K-Pop Idols In 2021

Încă nu se știu multe informații despre această dramă, din cauza faptului că unii idoli încă se gândesc la propunerea de a juca un rol. K-drama va avea ca scop principal concentrarea asupra vieții unui idol, din spatele scenei și problemele prin care trece personajul principal, fără ca fanii săi să știe.

Deocamdată, Jun din U-KISS și Jung In Sun se gândesc la ofertă. Până atunci, următorii idoli deja au acceptat rolul: JR din NU’EST, Yoon Ji Sung și Dong Hyun din AB6IX.

3. „Must You Go?”

 5 K-Dramas About K-Pop Idols In 2021

În această dramă, tema principală este muzica. Chani din SF9 va juca rolul unui idol k-pop, în timp ce Park Jung Yeon va juca rolul unui băiat care vrea să ajungă cântăreț, dar va trece prin multe situații dificile până va reuși să-și îndeplinească visul măreț. De asemenea, Lee Seung Hyub din N.Flying va juca un rol important în dramă.

4. „Be My Boyfriend”

 5 K-Dramas About K-Pop Idols In 2021

Acțiunea este centrată asupra unor două prietene care sunt stagiare la o companie. Împreună, vor să-și îndeplinească visul și vor face tot ce le stă în putință pentru a reuși acest lucru. Cele două roluri sunt jucate de Yuju din Cherry Bullet și Si Woo.

5. „One Fine Week 2”

 5 K-Dramas About K-Pop Idols In 2021

Al doilea sezon al dramei va fi concentrat pe viața unei tinere care se va da drept idol k-pop timp de o săptămână. Cele două personaje principale sunt interpretate de Ji Soo din Lovelyz și Jun Seop din MY TEEN.

sursa: kpopmap,

Un gând despre „5 drame coreene din 2021, care au legătură cu viața idolilor k-pop!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s