P.O. menționează că trupa Block B ar putea face o revenire după ce Kyung, Zico și U-Kwon vor fi eliberați din armată

Block B a debutat pe 15 aprilie 2011 și a sărbătorit 10 ani de la debut în acest an, iar pentru această zi specială, băieții au pregătit un eveniment pentru a le mulțumi fanilor lor.

Băieții din Block B au împărtășit printr-o declarație postată de KQ Entertainment: „Știind că sărbătorim cea de-a 10-a aniversare de când am debutat, ne face să ne simțim foarte bucuroși. Vă mulțumim că ne susțineți și că ne iubiți. Faptul că am ajuns până aici, ne face să fim foarte încrezători și puternici. De asemenea, vrem să vă fim prieteni și să vă facem fericiți.”

Taeil, Jaehyo și P.O au făcut recent un live YouTube, unde au reacționat la videoclipurile lor muzicale de-a lungul anilor, au vorbit despre ceilalți colegi care sunt în armată, amintiri și multe altele.

P.O a împărtășit: „Vom reveni după ce toți membrii vor termina serviciul militar. Vrem să facem atunci un reality show și diverse lucruri … dar mai așteptați puțin”. Idolul a mai a adăugat: „Gândiți-vă la această [aniversare] ca la o zi de naștere normală, deoarece vom fi alături de voi mult timp”.

De asemenea, membrii Zico și B-Bomb au postat o poveste pe Instagram cu ocazia aniversării trupei.

Iar membrul U-Kwon a scris: „Au trecut 10 ani de la debutul nostru! 10 ani !! Când vom termina serviciul militar, câți vom rămâne …?”

Amintim că membrii U-Kwon, Park Kyung și Zico își servesc patria în acest moment, iar B-Bomb va fi eliberat oficial pe 27 aprilie.

Sursa: allkpop.com

Un gând despre „P.O. menționează că trupa Block B ar putea face o revenire după ce Kyung, Zico și U-Kwon vor fi eliberați din armată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s