Jinyoung din B1A4 vorbește despre K-Drama în care va juca alături de Krystal și Cha Tae Hyun + lucrează la muzică nouă!

B1A4’s Jinyoung Dishes On Upcoming Drama With Krystal And Cha Tae Hyun + Working On New Music

Revenit din armată, Jinyoung are agenda încărcată de proiecte noi, atât în actorie cât și în muzică!

Într-un interviu recent și un pictorial pentru revista 1st Look, Jinyoung de la B1A4 a vorbit despre viitoarea sa K-dramă de la KBS și multe altele!

Cântărețul și actorul, care s-a întors recent din armată, a pozat având ca tematică a ședinței foto primăvara, oferind o serie de look-uri casual de iubit.

În timpul interviului său acordat după sesiunea foto, Jinyoung a explicat ce l-a atras la viitoarea sa dramă „Police Classes” (traducere literală; cunoscută anterior sub numele de „Police Academy”), în care va juca alături de Krystal din f(x) și Cha Tae Hyun.

„Este o dramă numită „Police Classes” și am avut un sentiment foarte grozav când am citit scenariul pentru prima dată”, și-a amintit el cu entuziasm. „A fost o lectură atât de facilă, încât am citit cu ușurință întregul scenariu într-o singură ședință.”

Jinyoung a continuat: „Povestea este despre evenimente care au loc în cadrul unei universități de poliție. Cred că este prima dramă care spune cu adevărat poveștile studenților de la academia de poliție. De aceea eram cu atât mai sigur că această dramă se va desfășura într-un mod nou, răcoritor și distractiv „.

În ceea ce privește  muzica, Jinyoung a spus: „În prezent mă pregătesc cu sârguință pentru a face muzică nouă. Mă gândesc întotdeauna la faptul că trebuie să-mi satisfac fanii care așteaptă să-mi asculte melodiile.”

El a adăugat: „În loc să produc doar muzică, vreau să încerc să fac activități care să-mi permită să-mi afișez perspectiva muzicală și cred că va exista o varietate de modalități prin care să fac asta”.

Serialul „Police Classes” este programat să fie difuzat începând cu luna iulie.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s