Rachel din trupa April șterge toate pozele colegelor sale de trupă de pe Instagram

 

Contul de Instagram al lui Rachel a devenit subiect de discuție intens, aceasta ștergând pozele cu membrele grupului April în mijlocul controverselor legate de trupă.

Recent, controversa de agresiune din grupul April a reapărut după ce fosta membră a grupului, Lee Hyun Joo, a ales să vorbească personal cu privire la zvonurile conform cărora colegele ei au agresat-o și maltratat-o în perioada când aceasta era idol. În timp ce Chaewon și Yena  au negat acuzațiile din aprilie, contul de Instagram al lui Rachel a atras atenția internauților. 

S-a raportat că Rachel a șters toate fotografiile membrelor April de pe Instagram, cu excepția primei poze de grup, din perioada când s-a alăturat grupului. Unii oameni care au reacționat s-ar putea să interpreteze prea mult lucrurile, deoarece ea ar putea să-și reorganizeze contul, dar majoritatea este de părere că și Rachel face o declarație implicită cu privire la controversă. Asta mai ales după ce unii fani au reamintit că într-o filmare mai veche, Rachel iese imediat din cameră  după ce Naeun îi spune să facă acest lucru.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s