Yong Junhyung, fost membru HIGHLIGHT, le răspunde haterilor pe rețelele de socializare

Yong Junhyung postează un mesaj pentru persoanele care continuă să lase comentarii răutăcioase la postările sale.

În data de 22 aprilie, Junhyung a postat un selfie cu descrierea: „Dacă nu vă place de mine, atunci puteți să îmi dați unfollow și nu mă veți mai vedea. Sper să vă umpleți zilele cu momente frumoase. Vă iubesc, vă iubesc.” Totuși, aceste cuvinte au fost mai târziu șterse, rămânând doar poza.

Internauții făcuseră deja captură de ecran și au răspândit mesajul pe comunitățile online. Pe TheQoo, mulți au fost de acord cu afirmațiile cântărețului, însă au fost nemulțumiți de atitudinea sa, întrucât scandalul în care a fost implicat nu este unul minor.

Câteva comentarii sunt: „Are dreptate, dar nu e tocmai în poziția de a spune asta”, „Ugh, cere atenție”, „Ești liber să postezi pe rețelele de socializare, dar și internauții sunt liberi să aducă acea controversă în discuție”, „Presupun că e ușurat că nu a făcut parte din acel grup, dar să vorbești cu Jung Joon Yong asemenea chestii tot nu e în regulă”, „Ai fost implicat într-un scandal sexual atât de mare, de ce îți descarci nervii pe internauți?” și „Trebuie să trăiești în liniște de acum.

Junhyung a recunoscut că a avut conversații inadecvate cu Jung Joon Young după ce au urmărit un videoclip sexual împreună în 2019. Cu toate acestea, idolul a insistat asupra faptului că nu a filmat sau distribuit filmarea respectivă sau altele cu conținut asemănător. Implicat într-unul dintre cele mai mari scandaluri din industrie, și-a anunțat plecarea din HIGHLIGHT.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s